Autoværksted Nordjylland

Autoværksted Nordjylland – Region Nordjylland dækker det tidligere Nordjyllands Amt, store dele af Viborg Amt og en lille smule af det tidligere Århus Amt – primært nede omkring Mariager, der er blevet til en del af Mariagerfjord kommune sammen med Hadsund og Hobro kommune.

Du kan få gode tilbud på autoværksteder i hele Nordjylland, som du kan sammenligne her hos AutoButler.

Du kan også gå lidt mere lokalt end det. Nedenfor har vi et overblik over autoværkstedet i Nordjylland fordelt på byer:

Autoværksteder i Nordjylland lokalt:

Nedenfor er der en liste over de byer, hvor vi har fundet gode tilbud på autoværksteder.

Autoværksted Thisted – Postnummer: 7700. Thisted er en købstad, der har været centrum for handel og kultur helt tilbage til omkring 1200 tallet. Thisted er hovedbyen i kommunen af samme navn. Det betyder naturligvis også du kan finde en masse autoværksteder i Thisted, og vi har samlet listen for dig her.

Autoværksted Hanstholm – Postnummer: 7730. Hanstholm er en gammel fiskerby, og en af de byer i Danmark, hvor fiskeriet stadig er aktivt. Hanstholm var indtil kommuneomlægning hovedbyen i Hanstholm kommune, men Hanstholm hører i dag til Thisted Kommune. Du kan her finde listen over autoværksteder i Hanstholm.

Autoværksted Frøstrup – Postnummer: 7741. Frøstrup er en mindre by med omkring 650 indbyggere. Frøstrup er nok mest kendt for Thylejren, der er et kollektiv, der ligger mellem Frøstrup og Østerild. Du kan her finde flere informationer om autoværksteder i Frøstrup.

Autoværksted Vesløs – Postnummer: 7742. Vesløs er landsby med ca. 300 indbyggere, der er smukt placeret opad Vejlerne . Find muligheder her for at få din bil på autoværksted i Vesløs eller omegn her.

Autoværksted Snedsted – Postnummer: 7752. Snedsted er en stationsby i Thy. Den er derudover kendt for sin smukke kirke, der stammer helt tilbage fra middelalderen. Videre så kan man nær Snedsted finde store gravsteder fra oldtiden som en langdysse og to rundhøje. Skal du have din bil på autoværksted i Snedsted, så kan du læse mere om mulighederne her.

Autoværksted Bedsted Thy – Postnummer: 7755. Bedsted i Thy er en stationsby, der blev anlagt ved Thy-banen omkring 1880’erne. Der bor omkring 8-900 mennesker i Bedsted, og du kan her læse mere om muligheder for at få bilen på autoværksted i Bedsted Thy.

Autoværksted Vestervig – Postnummer:  7770. Vestervig er en gammel landbrugssamling af gårde. I 1682 var det 11 gårde, der udgjorde Vestervig. Nær Vestervig ligger Vestervig kirke, der er Danmarks største landsbykirke. Vestervig kirke er hvad der er tilbage af det tidligere Vestervig Kloster. I dag er er Vestervig en dejlig lille landsby og hvis du skal have din bil på autoværksted i Vestervig, så kan du finde mere information her.

Autoværksted Nykøbing Mors – Postnummer: 7900. Nykøbing Mors er den store by på Mors. Der bor cirka 9000 indbygger i Nykøbing Mors. Nykøbing Mors har en historie, der går helt tilbage til Middelalderen, hvor den nævnes første gang i et brev til kongen Erik Menved. Nu er der også meget liv i dag i Nykøbing Mors og der er mange autoværksteder. Hvis du vil vide mere om mulighederne for at få bil på et godt og billigt autoværksted i Nykøbing Mors, så læs med her.

Autoværksted Erslev – Postnummer 7950. Erslev er en lille dejlig landsby med cirka 400 indbyggere. Du kan finde mere om autoværksteder i Erslev og omegn her.

Autoværksted Karby – Postnummer: 7960. Karby er endnu en dejlig lille landsby på Mors. Du kan her finde mere information om muligheden for at få bilen på autoværksted i Karby og omegn.

Autoværksted Vils – Postnummer: 7980. Vils ligger mellem Redsted og Nykøbing Mors, og her kan du finde information om autoværksteder i Vils og omegn.

Autoværksted Øster Assels – Postnummer: 7990. Øster Assels er en lille landsby syd for Redsted. Du læse mere om mulighederne for at få din bil på autoværksted i Øster Assels og omegn her.

Autoværksted Aalborg – Postnummer 9000. Aalborg er Danmarks 4. største by, og den største by i Region Nordjylland. Aalborg er de sidste mange år været udsat for store byfornyelser og har skabt et attraktivt miljø for virksomheder såvel som fritid. I Aalborg er der rigtig mange autoværksteder, og hvis du klikker ind via linket ovenfor “autoværksted Aalborg”, så kan du finde en stor oversigt.

Autoværksted Aalborg SV – Postnummer: 9200. Aalborg SV er et dejligt område, der inkluderer bydelene Skalborg, Drastrup og Frejlev. Du kan her finde en oversigt over autoværksteder i Aalborg SV.

Autoværksted Aalborg SØ – Postnummer: 9210. Med Visse, GUG og naturligvis Ørnehøj som vigtige dele af Aalborg SØ, så er det altså en rigtig dejlig bydel. Der er også god mulighed for at få din bil på et autoværksted i Aalborg SØ. Klik dig ind her og læs mere om muligheder.

Autoværksted Aalborg Øst – Postnummer: 9220. Aalborg Øst har måske ikke det bedste ry, men med bydele som Øster Sundby, Hennedal og Nørre Tranders, så må det da snart ændre sig. Du kan her finde rigtig mange gode autoværksteder i Aalborg Øst. I Aalborg Øst er autoværkstederne ofte ikke lige så dyre som i de andre Aalborg områder.

Autoværksted Svenstrup J –  Postnummer: 9230. Lige syd for Aalborg ligger Svenstrup. Svenstrup er egentlig to byer, da den er vokset sammen med Godthåb, som i mange år var en naboby. Der er rigtig mange som bor i Svenstrup, der foretrækker ikke at bo Aalborgs pulserende byliv, men som stadig har deres arbejdsplads i Aalborg. Der finder dog en del autoværksteder i Svenstrup, og hvis du skal have bilen en tur på autoværksted i Svenstrup, så er der absolut ingen grund til at tage til Aalborg eller Skalborg, da der er rigtig gode muligheder i Svenstrup.

Autoværksted Nibe  – Postnummer: 9240. I dag kender de fleste nok bedst Nibe for Nibe Festival. Nibe er en købstad med omkring 5000 indbyggere, og byen er kendetegnet ved hyggelige smalle gader og lave huse fra tiden som købstad. Der er dog også store delen af byen, som er bygget i moderne boligkvarter-stil. Der er naturligvis også en masse autoværksteder i Nibe, og hvis du skal have vognen på autoværksted i Nibe, så kig videre her på denne side. Du skal bare klikke på linket.

Autoværksted Gistrup – Postnummer: 9260. Gistrup er en by i vækst. Den gode placering i forhold til Aalborg gør Gistrup til en særdeles attraktiv by med gode muligheder for børnefamilier.  Særlig bemærkelsesværdigt er den nye Gistrup Kirke, der er lavet i en moderne arkitektur, der er et godt symbol for Gistrups vækst. Der er naturligvis også gode muligheder for at få din bil på et autoværksted i Gistrup. Klik videre her for mere info om autoværksteder i Gistrup.

Autoværksted Klarup – Postnummer: 9270. Klarup bliver ofte betegnet som en satelitby til Aalborg. I sin tid var det en mindre landsby, men den er sidenhen vokset og blandt andet vokset sammen med Romdrup. Du kan her på siden finde en oversigt over autoværksteder i Klarup.

Autoværksted Storvorde – Postnummer: 9280.  Ligesom Klarup betegnes Storvorde som en satelitby til Aalborg. Historisk set er Storvorde nok mest kendt for at det var byen, hvor Skipper Clement blev pågrebet af bonden Esbern Nielsen. Der bor cirka 3000 mennesker i Storvorde, og en stor del af den befolkning har brugt flere forskellige autoværksteder i Storvorde. Læs guiden til at finde et billigt og godt autovæksted i Storvorde lige her.

Autoværksted Kongerslev – Postnummer: 9293. Kongerslev er en lille by i Nordjylland med omkring 1400 indbyggere. En af de ting som de fleste kender ved Kongeslev er nok kirken med det ottekantede tårn. Det sagt så er der også rig mulighed for at få sin bil på autoværksted i Kongerslev. Det kan du læse meget mere om her.

Autoværksted Sæby – Postnummer: 9300. Autoværksteder i Sæby er ikke en mangelvare. Den store provinsby nordenfjords er nok ellers mest kendt for at være en købstad, som den har haft rettigheder til at kalde sig siden 1524. Ved indsejlingen til Sæby figuren Fruen fra Havet, der er en Galionsfigur lavet af kunstneren Marit Benthe Norheim. Figuren er ikke mindre end 6,25 meter høj. Men tilbage til bilerne. Her kan du finde en guide, når du skal have din bil på autoværksted i Sæby.

Autoværksted Vodskov – Postnummer: 9310. Vodskov er en lille hyggelig satelitby til Aalborg, med en fantastisk smuk hvid kirke. Du kan læse mere om autoværksteder i Vodskov her.

Autoværksted Hjallerup – Postnummer: 9320. Hjallerup bliver i hver juni måned besøgt af over 200.000 mennesker. Årsagen er naturligvis Hjallerup Marked. Hvis du skulle risikere at komme i uføre med din, så er der ikke nogle grund til panik. Du kan nemlig finde Danmarks bedste guide til at finde et autoværksted i Hjallerup lige her.

Autoværksted Dronninglund – Postnummer: 9330. Dronninglund er opkaldt efter den danske dronning Charlotte Amalie, der fik slottet Dronninglund Slot i 1690. Der er dog i dag også mange biler og autoværksteder i Dronninglund. Det kan du læse mere om her i Din-Bil’s guide til det bedste autoværksted i Dronningslund.

Autoværksted Asaa – Postnummer: 9340. Asaa er en lille hyggelig by i det østlige Vendsyssel. Asaa ligger i Brønderslev kommune, og du  kan her finde en guide til autoværksteder i Asaa.

Autoværksted Dybvad – Postnummer: 9352. Dybvad er en lille landsby sydvest for Sæby. Du kan læse mere om mulighederne for at få din bil op autoværksted i Dybvad og omegn her.

Autoværksted Gandrup – Postnummer: 9362. Gandrup er en mindre satelitby til Aalborg. Gandrup ligger Nordenfjords i Vendsyssel. Du kan læse mere om muligheder for at få din bil på autoværksted i Gandrup her.

Autoværksted Hals – Postnummer: 9370. Hals er en lille og hyggelig turistby på skellet mellem Limfjorden og Kattegat. Der er en færgeforbindelse fra Hals til Egense på sydsiden af Limfjorden. Du kan her læse mere om mulighederne for at få din bil på autoværksted i Hals.

Autoværksted Vestbjerg – Postnummer: 9380. De fleste kender nok bedst Vestbjerg for Hammerbakker, der ligger lige ved siden af. Hvad kun få ved er, at Vestbjerg faktisk er Nordjyllands mest velhavende postdirstrikt. Det er nu ikke alle der kører rundt i nye Audier og Teslaer, og her kan du uanset om du har en gammel Toyata eller en splinterny Tesla finde et godt autoværksted i Vestbjerg.

Autoværksted Sulsted – Postnummer: 9381. Sulsted er en mindre satelitby til Aalborg i Vendsyssel. Du kan her læse meget mere om mulighederne for at få din bil på autoværksted i Sulsted.

Autoværksted Tylstrup – Postnummer: 9382. Tylstrup var i gamle dage en stationsby, men i dag er det mere en satelitby for Aalborg. Der bor cirka 1300 indbyggere i Tylstrup, og en rigtig stor del af befolkningen har egen bil. Du kan her læse mere om muligheden for at få din bil på autoværksted i Tylstrup.

Autoværksted Nørresundby – Postnummer: 9400. Nørresundby er egentlig en selvstændig by, men den er så utrolig tæt knyttet til Aalborg. Du kan læse mere om mulighederne for at få din bil på autoværksted i Nørresundby. Der kan faktisk være lidt at sparre end hvis du sendte bilen på autoværksted i Aalborg.

Autoværksted Vadum – Postnummer: 9430. Vadum ligger kun 10 km nord for Aalborg. Vadum bliver betragtet som en satelitby til Aalborg. Der bor cirka 2500 mennesker i Vadum, og her på siden kan du finde mere info om mulighederne for at få dit køretøj på autoværksted i Vadum.

Autoværksted Aabybro – Postnummer: 9440. Aabybro er blandt andet kendt for det velfungerende idrætsliv i byen, der blandt andet har fostret fodboldspillere som Thomas Augustinussen og Kasper Pedersen. Du kan her læse meget om muligheder for at få din bil på autoværskted i Aabybro.

Autoværksted Brovst – Postnummer: 9460.

Autoværksted Løkken – Postnummer: 9480

Autoværksted Pandrup – Postnummer: 9490

Autoværksted Blokhus – Postnummer: 9492

Autoværksted Saltum – Postnummer: 9493

Autoværksted Arden – Postnummer: 9510

Autoværksted Skørping – Postnummer: 9520

Autoværksted Støvring – Postnummer: 9530

Autoværksted Suldrup – Postnummer: 9541

Autoværksted Hadsund – Postnummer: 9560

Autoværksted Bælum – Postnummer: 9574

Autoværksted Terndrup – Postnummer: 9575

Autoværksted Aars – Postnummer: 9600

Autoværksted Nørager – Postnummer: 9610

Autoværksted Farsø – Postnummer: 9640

Autoværksted Løgstør – Postnummer: 9670

Autoværksted Ranum – Postnummer: 9681

Autoværksted Fjerritslev – Postnummer: 9690

Autoværksted Brønderslev – Postnummer: 9700

Autoværksted Jerslev J – Postnummer: 9740

Autoværksted Østervrå – Postnummer: 9750

Autoværksted Vrå – Postnummer: 9760

Autoværksted Hjørring – Postnummer: 9800

Autoværksted Tårs – Postnummer: 9830

Autoværksted Hirtshals – Postnummer: 9850

Autoværksted Sindal – Postnummer: 9870

Autoværksted Bindslev – Postnummer: 9881

Autoværksted Frederikshavn – Postnummer: 9900

Autoværksted Læsø – Postnummer: 9940

Autoværksted Jerup  – Postnummer: 9981

Autoværksted Ålbæk – Postnummer: 9982

Autoværksted Skagen – Postnummer: 9990

Autoværksted Nordjylland opdateres løbende

Skulle der ske ændringer på siden eller undersider til “Autoværksted Nordjylland” så opdateres siden løbende.