Om os

Vision og mission

Min-bil.dk er skabt af fem internet entrepreneurs, som har arbejdet sammen i et lille års tid før at siden så sin spæde start. Vores vision er klar, vi vil benytte alle vores forskellige kompetencer til at blive en af Danmarks førende portaler til finde tilbud til din-bil. Hvad enten det drejer sig om reparationer, eller reservedele, så skal din-bil.dk kunne fortælle dig om hvor de forskellige ting kan fås. Reservedele kommer på et senere tidspunkt, da vi i første omgang har valgt at satse på tilbud til reparationer.

Vi vil sørge for kontinuerligt at få nye autoværksteder ind i vores database, så du kan bedømme det værksted hvor du sidst fik lavet bilen. Eller endnu bedre, læse hvad andre syntes om det værksted hvor du har fået tilbud fra. Vi stræber efter, at levere ærlige bedømmelser, og give alle vores brugere en god oplevelse. Vi vil også forsøge at skrive nogle gode indlæg på vores blog, både som inspiration men også guides og vejledninger. Har du spørgsmål, så må du meget gerne kontakte os, så vil vi gøre alt hvad der står i vores magt for at få svaret hurtigst muligt.

Hvem er Din-bil.dk?

Din-bil.dk blev lavet i 2017 og holder til på Vesterbro i København.

Folkene bagved siden driver i forvejen flere forskellige hjemmesider, og har tilsammen over 55 års erfaring i branchen.

Vores forretningsmodel fungerer på den måde at Din-bil.dk får provision, hvis en bruger bliver benytter sig af den mekanikker vi anbefaler, eller de køber en reservedel gennem vores samarbejdspartnere. Derfor er brugen af siden gratis, og det vil den fortsat være i mange år fremover.

God fornøjelse!

Kim, Kim, Alexander, Laust & Jonas