Autoværksted Syddanmark

Autoværksted Syddanmark – Region Syddanmark går på tværs af både Jylland og dækker hele Fyn. Det dækker også hele Fyns Amt, Sønderjyllands Amt, Ribe Amt og en del af det tidligere Vejle Amt.

Hvis du leder efter en god deal på et autoværksted i Syddanmark, så kan du bare klikke dig ind her. Så får du et eller flere tilbud fra autoværksteder nær dig. Der er eksempler på at du kan spare op til 40% på din værsktedsregning, og det er som regel ret dejligt at kunne bruge de penge et andet og lidt sjovere sted.

Du kan også kigge lidt mere lokalt, så skal du blot læse lidt videre:

Autoværksted i Syddanmark – Alfabetisk liste:

Nedenfor kan du finde en liste over de byer i Syddanmark som har autoværksteder.

Autoværksted Agedrup – Postnummer: 5320. Agedrup er en bydel i det nordøstlige Odense og ligger ikke langt fra centrum. Der er ikke lange afstande at gå mellem diverse indkøbssteder og de autoværksteder, der ligger tæt placeret på hinanden. Her har du en liste over autoværkstederne i Agerup.

Autoværksted Agerbæk – Postnummer: 6753. Byen i Sydvestjylland byder på rolige villakvarterer og familieboliger der gør det attraktivt at slå sig ned. I midt centrum af byen og i en tæt ring, lægger der fire forskellige autoværksteder. Der er altså ikke den store distance. Find autoværkstederne her.

Autoværksted Agerskov – Postnummer: 6534. Agerskov er blandt andet kendt for deres nordvendte sikringsanlæg, som blev bygget af tyskerne i 1914, og selvfølgelig Agerskov kirke. En vaske ægte dansk by, der bevidner om dansk historie og kultur. Du kan nemt opsøge et af de tre bilværksteder her.

Autoværksted Almind – Postnummer: 6051. Almind er en sønderjysk by ikke langt fra Kolding. Nord for byen ligger Almind Å i en meget dyb dal, omringet af en masse grønt græs, så det er oplagt at gå ture. Der er dog kun to autoværksteder, som kan findes lige her.

Autoværksted Ansager – Postnumre: 6823. Ansager har sit navn fra ager som betyder ”dyrket mark”. En historisk by med en af landets første vandmøller nær Ansager Å som blev bygget i år 1600. Den lille by har mange nærtliggende autoværksteder som nemt kan findes her.

Autoværksted Asperup – Postnumre: 5466. Asperup er en fynsk by, ikke langt fra Middelfart og tæt på havet. Det er her hvor Båring Mark og Båring strand ligger. Byen der ligger midt i et mekka af fynske byer har to autoværksteder der ligger placeret her.

Autoværksted Assens – Postnumre: 5610. Assens er en fynsk by som ligger ved Lillebælt. Byens navn betyder et næs bevokset med asketræer. I den hyggelige fynske by er der gamle, smukke danske huse og gader. Byen har tre autoværksteder og du kan finde dem her.

Autoværksted Augustenborg – Postnumre: 6440. Augustenborg er en havneby som ligger på Als. Byen ligger hjem til Augustenborg slot og amtsbanerne på Als. Det er en historisk smuk by, som er attraktiv til ferien eller til en weekendtur. Du kan finde autoværkstederne i byen her.

Autoværksted Billund – Postnumre: 6622 – 6623 – 6823 – 7184 – 7190 – 7200 – 7250 – 7260 – 7270. Billund ligger i Sydjylland og er blandt andet kendt for Billund Lufthavn, og selvfølgelig verdens første LEGOLAND hvor tusinde af glade turister valfarter til årligt. Dog ligger byen ikke hus til særligt mange autoværksteder, men du kan finde dem her.

Autoværksted Bjert – Postnumre: 6091. Bjert ligger i Sydjylland og byder på skønne danske naturomgivelser. Tæt på byen er Skamlingsbanken som er det højeste punkt i Sønderjylland, og Bjert strand ved Lillebælt. I byen er der to autoværksteder som du selvfølgelig kan opspore lige her.

Autoværksted Blommenslyst – Postnumre: 5491. Der er ikke meget at finde i den fynske landsby Blommenslyst, som ligger otte kilometer fra Odense. I byen er en hyggelig oase og de lokales kro, som er hver at besøge. I den lille landsby er der et enkelt autoværksted at finde.

Autoværksted Blåvand – Postnumre: 6857. Blåvand er en sand turistby, særligt besøgt af tyske og hollandske turister. Blåvands huk ligger her, og er Jyllands vestligste punkt. I byen er der gode turistattraktioner, og et autoværksted. Til den som søger et autoværksted i dette område kan det findes lige her.

Autoværksted Bogense – Postnumre: 5400. Her er byen med de lækre strande og smukke havneudsigt. Bogense er vaskeægte fynsk by omgivet af hav, fiskerhytter og små butikker. Det er i sandhed en dejlig ferieby med plads til turister og selvfølgelig autoværksteder. De kan findes her.

Autoværksted Bolderslev – Postnumre: 6392. Bolderslev er beliggende i Sønderjylland og ligger hjem til den gamle østjyske længdebane. I byen findes der gamle historiske gravhøje fra oldtiden og også det sønderjyske urnehoved. Byens eneste autoværksted er placeret i centrum og kan ses lige her.

Autoværksted Bramming – Postnumre: 6740. Bramming er en gammel stationsby i Sydvestjylland. Byens navn betyder ”stedet hvor åen slår en bugt”. Byen er kendt for Brammings vandtårn og egnsmuseum, og Sankt Knuds Kirke. I byen er der et par autoværksteder som du kan se lige her.

Autoværksted Brande – Postnumre: 7330. Brande ligger i Midtjylland. I byen løber Brande Å igennem og fører til Skjern Å. Brandlund Bakker ligger vest for Brande. I byen er der en del virksomheder og også en del autoværksteder, som alle ligger centrum og kan ses her.

Autoværksted Branderup J – Postnumre: 6535. Branderup J ligger i Sønderjylland og er en del af Tønder kommune. I denne by ligger Branderup Mejeri, som er et de største ostemejerier i Danmark. Den lille by, byder på historiske seværdigheder og et autoværksted, som du kan se her.

Autoværksted Bredebro – Postnumre: 6261. Bredebro ligger i Sønderjylland og en af de gamle danske stationsbyer. Bredebro er nu en industriby, hvor den store skofabrik Ecco holder til i byen, og er Bredebros største virksomhed. Af de mange virksomheder er der en del autoværksteder, og listen får du her.

Autoværksted Bredsten – Postnumre: 7182. Bredsten er en smuk by i Sydjylland, der er særligt kendt for sin Bredsten kirke. Kirken har et unikt udseende grundet dens spir, og blev bygget i 1100-tallet. I Bredsten er der tre autoværksteder med tæt beliggenhed til centrum og de kan ses her.

Autoværksted Brenderup Fyn – Postnumre: 5464. Brenderup er en by på Vestfyn, kendt for Brenderup Højskolen, aktivitetscenter og trailerfabrikken. I 1952 blev der på den vestfynske by produceret trailere på Brenderup maskinfabrik. Her skal du ikke lede længe efter autoværkstederne, som du kan se lige her.

Autoværksted Broager – Postnumre: 6310. Broager i Sønderjylland har omkring 3300 indbyggere. Byen ligger på halvøen Broager Land. Broager blev særligt kendt for tv-serien Apotekeren i Broager, som TV-Syd lavede i 1985. Der er flere forskellige autoværksteder at vælge imellem i Broager.

Autoværksted Broby – Postnumre: 5672. Broby på Fyn har omkring 1500 indbyggere. Byen er blandt andet kendt for sin kirke, der blev bygget i middelalderen. Broby ligger 21 kilometer fra Odense og 20 kilometer fra Faaborg. Der er flere autoværksteder i selve Broby og i nærheden af byen.

Autoværksted Brørup – Postnumre: 6650. Brørup ligger i Sønderjylland og har lidt over 4500 indbyggere. Byen er kendt for at holde marked hver fredag med både husdyr og produkter. Det er en tradition, der er blevet holdt i hævd siden middelalderen. I Brørup ligger der flere autoværksteder.

Autoværksted Bylderup-Bov – Postnumre: 6372. Bylderup-Bov i Sønderjylland har lidt over 1300 indbyggere. Byen har tidligere haft en jernbanelinje, men ikke længere. Byen har skole, kiosk, kornsilo og et udendørssvømmebassin. Der ligger et enkelt autoværksted i selv byen og en række i nærheden af byen.

Autoværksted Bække – Postnumre: 6622. Bække i Sønderjylland har et enkelt autoværksted, og der ligger flere i den umiddelbare nærhed af byen. Der bor lidt mere end 1000 mennesker i byen, der er et vigtigt knudepunkt i forhold til den lokale rutebilsdrift. Nogle af seværdighederne i byen er de to Bække sten.

Autoværksted Børkop – Postnumre: 7080. Børkop i nærheden af Vejle har omkring 5500 indbyggere. Byen er blandt andet kendt for sin gamle vandmølle, der blev udødeliggjort, da DR brugte den i sin julekalender Nissebanden fra 1984. Der findes flere autoværksteder i byen, og du har derfor gode muligheder for at finde et.

Autoværksted Christiansfeld – Postnumre: 6070. Christiansfeld i Sønderjylland har cirka 3000 indbyggere. Byen blev grundlagt af Brødremenigheden, hvilket stadig er tydeligt at se mange steder i byen. Christiansfeld er særligt kendt for sine honningkager. Der ligger flere autoværksteder i selve byen og i dens opland.

Autoværksted Daugård – Postnumre: 8721. Daugård i nærheden af Vejle har omkring 1000 indbyggere. Rapperen Tue Track og den tidligere landsholdsspiller Thomas Gravesen kommer fra byen. Daugård har ikke selv et autoværksted, men der ligger flere autoværksteder i umiddelbar nærhed.

Autoværksted Ebberup – Postnumre: 5631. Ebberup i nærheden af Glamsbjerg på Fyn har omkring 1200 indbyggere. Der er flere gravhøje i nærheden af byen, der blandt andet har dannet ramme om fodboldspilleren Casper Radzas barndom og er hjem for flere politikere. Der ligger flere autoværksted i selve Ebberup og i umiddelbar nærhed af byen.

Autoværksted Egernsund – Postnumre: 6320. Egernsund i nærheden af Sønderborg har cirka 1500 indbyggere. Byen har en stor feriekoloni, der er ejet af Esbjerg Kommune. Under krigen i 1864 byggede preusserne en pontonbro over sundet, så de nemmere kunne komme over. Der ligger et enkelt autoværksted i byen.

Autoværksted Egtved – Postnumre: 6040. I Egtved i Sønderjylland bor der lidt over 2300 personer. Byen er særligt kendt for, at det er her, hvor man har fundet Egtvedpigen, der gav et unikt indblik i, hvordan folk levede i bronzealderen. Der ligger flere autoværksteder i selve Egtved by og i umiddelbar nærhed af byen.

Autoværksted Ejby – Postnumre: 4623. Ejby er en stationsby på det vestlige Fyn i nærheden af Middelfart. Der bor omkring 2000 mennesker i byen. Byen var indtil kommunesammenlægningen hovedbyen i Ejby kommune. Der ligger et par autoværksteder i byen, så du nemt kan få kigget på din bil.

Autoværksted Ejstrupholm – Postnumre: 7361. Ejstrupholm i Midtjylland ligger mellem Ikast og Brande. Der bor omkring 1700 personer i byen. Der gik tidligere en jernbane igennem byen, men den er nu nedlagt, og der er lavet natursti på grunden. Der ligger flere autoværksteder i byen.

Autoværksted Esbjerg – Postnumre: 6700. Esbjerg er Danmarks femtestørste by med omkring 72.000 indbyggere. Byen er knudepunkt for en række offshore-aktiviteter. Det er for eksempel de ting, der skal ud til vindmølleparken Horns Rev Havmøllepark. Der er en række autoværksteder i byen.

Autoværksted Esbjerg N – Postnumre: 6715. Bydelen ligger umiddelbart nord for Esbjerg by. Udover at rumme en del af Esbjerg by ligger der også flere mindre landsbyer i området. Esbjerg lufthavn ligger i dette område. Der ligger en række autoværksteder i byen, og det vil derfor være meget nemt for dig at finde et.

Autoværksted Esbjerg V – Postnumre: 6710. Esbjerg V ligger umiddelbart vest for byen. Bydelen rummer en del af Esbjerg by og flere mindre landsbyer. De to golfklubber Esbjerg Golfklub og Breinholtgård Golfklub ligger i området. Det samme gør de berømte statuer, Mennesket ved havet. Der er gode muligheder for at finde et autoværksted i bydelen.
Autoværksted Esbjerg Ø – Postnumre: 6705. Esbjerg Ø er en bydel i det østlige Esbjerg. Der ligger en række autoværksteder i bydelen, særligt ind mod Esbjerg centrum. Det vil derfor være nemt for dig at sende bilen på værksted, få den gjort klar til syn eller få hjælp, hvis der opstår et akut problem med dem.

Autoværksted Fanø – Postnumre: 6720. Fanø ligger lige ud for Esbjerg. Øen fik lov til at fortsætte som selvstændig kommune på trods af sit lave indbyggertal. En af hovedindtægtskilderne på øen er turisme. Turisterne kommer blandt andet på grund af de gode strande. Der ligger et enkelt autoværksted på øen.

Autoværksted Ferritslev Fyn – Postnumre: 5863. Ferritslev på Fyn har omkring 1000 indbyggere. Byen er meget populær blandt børnefamilier, der vælger at slå sig ned her, mens forældrene har mulighed for at pendle ind til Odense. Der er et enkelt autoværksted i byen, men der ligger mange i umiddelbar nærhed.

Autoværksted Fredericia – Postnumre: 7000. Fredericia ved Lillebælt har omkring 40.000 indbyggere. Der ligger en række store virksomheder i byen, blandt andet ligger der et stort Carlsberg bryggeri. Byen er også et knudepunkt for fragt med både tog og skib. Der ligger en række autoværksteder i byen.

Autoværksted Frørup – Postnumre: 5871. I den østfynske by Frørup finder du et bredt udvalg af lokale autoværksteder. Frørup er en lille hyggelig by med lige under 500 indbyggere. Ved at klikke på det overstående link, for at finde alle byens tilgængelige autoværksteder.

Autoværksted Føvling – Postnumre: 6683. Landsbyen Føvling som ligger i det sydjyske Danmark og ellers er kendt for sin vinduesproduktion, har en masse dygtige og lokale autoværksteder. Du kan finde en oversigt over alle de kompetente autoværksteder ved hjælp af overstående link.

Autoværksted Faaborg – Postnumre: 5600-6503. Købstaden Faaborg er hjem til lige over 7000 mennesker. I den fynske by, som er placeret ved sydkysten og Faaborg fjord, er der kun et begrænset antal autoværksteder. Du kan finde kontaktinformationer ved at klikke på overskriften “Faaborg”

Autoværksted Gadbjerg – Postnumre: 7321. I hjertet af Vejle kommune finder du Gadbjerg. I den lille by findes der et autoværksted for hver 100 indbyggere. Vi har samlet et overblik over de dygtigste og mest kompetente autoværksteder i byen. Listen kan tilgås ved hjælp af overstående link.

Autoværksted Gelsted – Postnumre: 4160. Gelsted er endnu en hyggelig fynsk by og del af Middelfart kommune. I den aktivitetsrige by finder du et væld af automekanikere som hurtigt kan hjælpe dig videre, hvis du har problemer med kareten. Vi har samlet et overblik over værkstederne her.

Autoværksted Gesten – Postnumre: 6621. Gesten, som egentligt er en sammenlægning af de to landsbyer, Vester Gesten og Østre Gesten, er en by med rigtigt mange autoværksteder. Uanset hvilket bilmærke som du ejer, kan du uden tvivl finde et autoværksted som kan tage hånd om dine problemer.

Autoværksted Gislev – Postnumre: 5854. I den fynske by Gislev, som måske bedst er kendt for deres rejseselskab, Gislev rejser, finder du et stort udvalg af autohandler og autoværksteder. De kompetente værksteder hjælper dig hurtigt videre, hvis der er knas i maskineriet.

Autoværksted Give – Postnumre: 7323. Stationsbyen Give som ligger i Sydjylland, boomer med kultur og aktivitet. Søger du efter et autoværksted, kan du uden tvivl finde hjælpen i Give. Vi har samlet et overblik over hvilke autoværksteder, som du kan kontakte i Give.

Autoværksted Glamsbjerg – Postnumre: 5620. I byen Glamsbjerg, som ligger i det fynske landskab, vrimler det med liv og aktivitet. I byen som byder på mange uddannelser, kan du nemt finde et autoværksted som kan hjælpe dig med at komme hurtigt tilbage på vejene, hvis uheldet skulle være ude.

Autoværksted Glejbjerg – Postnumre: 6752. I den lille vestjyske by Glejbjerg, som kan findes i Vejen kommune, finder du en masse autoværksteder som kan hjælpe dig, hvis du skulle have problemer med bilen. Vi har samlet et overblik over værkstederne, som kan tilgås af overstående link.

Autoværksted Gram – Postnumre: 6510. I det centrale Sønderjylland finder du Gram, en lille kulturel og aktiv by som nok mest er kendt for byens slot. I Gram finder du masser af autohjælp og autoværksteder. Hvis du trykker på byens overskrift, vil du blive taget til et overblik over mulighederne.

Autoværksted Gredstedbro – Postnumre: 6771. Gredstedbro er en stationsby i det sydvestlige Jylland. I byen ved kongeåen finder du et flere forskellige bilforhandlere og autoværksteder som kan hjælpe dig, hvis du skulle have problemer med dytten. Vi har her samlet et overblik over de bedste autoværksteder.

Autoværksted Grindsted – Postnumre: 7200. Den sydjyske by Grindsted med lige under 10.000 indbyggere byder på mange kulturelle aktiviteter. Leder du efter et autoværksted i byen, er det rigtigt nemt. Der er nemlig rigtigt mange på markedet og vi har forsøgt at samle et overblik over de alle bedste autoværksteder i byen.

Autoværksted Gråsten – Postnumre: 6300. Du finder Gråsten på halvøen Sundeved i Sønderjylland, hvor byen er en del af Sønderborg kommune. I Gråsten er der rigtigt mange autoværksteder at vælge imellem og vi har forsøgt at samle en liste over de allerbedste værksteder i byen.

Autoværksted Gudbjerg Sydfyn – Postnumre: 5892. Den lille by Gudbjerg befinder sig på Sydfyn. Byen, som er hjem for omkring 500 indbyggere, har et lille udvalg af autoværksteder, som kan hjælpe dig, hvis du skulle have problemer med din bil. Vi har skabt overblik over byens autoværksteder, denne kan tilgås ved hjælp af overskriften.

Autoværksted Gudme – Postnumre: 5884. Byen Gudme, som du kan finde på Sydøstfyn, hører til Svendborg kommune og Svendborg er også den største by, som ligger tæt på Gudme. I Gudme finder du flere forskellige autoværksteder, som du kan gøre brug af, hvis uheldet er ude.
Autoværksted Gørding – Postnumre: 6690. I stationsbyen Gørding, som er hjem til omkring 1750 indbyggere, finder du mange forskellige autoværksteder. Du kan få hjælp uanset hvilket bilmærke som du har. Vi har samlet et overblik over de bedste autoværksteder i byen, følg linket for at finde listen.

Autoværksted Haderslev – Postnumre: 6070 – 6094 – 6100 – 6510 – 6520 – 6534 – 6541 – 6560 – 6630. Domkirkebyen Haderslev har lige under 22000 indbyggere og er dermed en ret stor by i det østlige Sønderjylland. I byen finder du rigtigt mange forskellige autoværksteder med en bred vifte at specialiteter. Du kan uden tvivl finde hjælp her, hvis du har bil problemer

Autoværksted Harndrup – Postnumre: 5463. Den fynske by Harndrup som kan findes i Middelfart kommune har masser af kultur og aktivitet på programmet. Skal du bruge et autoværksted er der også masser af muligheder i Harndrup. Vi har samlet en liste med de dygtigste værksteder fra byen.

Autoværksted Hejls – Postnumre: 6094. Den lille by Hejls beliggende i Sydjylland og tilhørende Kolding kommune, har flere forskellige autoværksteder, som kan hjælpe dig, hvis du skulle have problemer med bilen. Vi har samlet en oversigt som du kan åbne ved hjælp af overstående link.

Autoværksted Hejnsvig – Postnumre: 7259. Lidt syd for Grindsted ligger den lille by Hejnsvig. Her kommer den berømte sanger Otto Brandenburg blandt andet fra. Fordi byen er så lille og ligger tæt på Grindsted, er der kun få autoværksteder. Dem kan du kigge nærmere på her.

Autoværksted Hesselager – Postnumre: 5874. Syd på den fynske ø ligger Hesselager, og byen ligger lige ud til Storebælt, så det er muligt at få en dukkert på en varm sommerdag. Der er et par autoværksteder i byen, som du kan bruge, hvis du skulle problemer med bilen.

Autoværksted Holsted – Postnumre: 6670. Holsted var oprindeligt de to byer ’Det Gamle Holsted’ og ’Holsted Stationsby’, men er nu vokset sammen. Blandt andet er de kendt for deres hurtige biler med speedway klubben, som jo selvfølgelig også kræver gode autoværksteder. Find listen her.

Autoværksted Hovborg – Postnumre: 6682. I Hovborg bor der ikke super mange mennesker. Faktisk fungerer Dagli’ Brugsen som mange forskellige ting, det er blandt andet postkontor, bager og apotek. Dog findes autoværkstederne ikke i Brugsen, men andre steder i byen. Du kan finde dem lige her.

Autoværksted Humble – Postnumre: 5932. Den idylliske by Humble ligger på Langeland lidt nord for Bagenkop. Blandt andet er der en kro i byen med selskabslokaler til 150 mennesker. Er du til selskab i byen og har brug for et autoværksted, så findes der et par stykker i nærhed. Se her.

Autoværksted Højer – Postnumre: 6280. Højer er en hyggelig by med mange turistattraktioner. Blandt andet er byen kendt for Højer Sluse, som har meget historik bag sig. Der findes også et autoværksted eller to i byen, så får du brug for hjælp til bilen, kan du værkstederne dem her.

Autoværksted Haarby – Postnumre: 5683. Hyggelige Haarby ligger en lille køretur fra Helnæs Bugt og er blandt andet kendt for sin ambitiøse efterskole. Autoværksteder er der også nok af, så skulle bilen give problemer, når du afleverer børnene på efterskolen, så kan du hurtigt få hjælp.

Autoværksted Janderup, Vestj – Postnumre: 6851. Janderup er en by med et stort areal men med få indbyggere. Blandt er byen tidligere kendt for både et stort mejeri, som man nu vil lave om til et kultursted. Skulle du få brug for et autoværksted, kan du finde listen her.

Autoværksted Jelling – Postnumre: 7300. Bliver der sagt Jelling, bliver der også sagt Jellingestene, som mange ofte forbinder byen med. Eller musikfestivalen, som har kørt siden 1989. Naturligt med så mange turister årligt er der også gode autoværksteder i byen. Se dem lige her.

Autoværksted Jordrup – Postnumre: 6064. En lille by med få indbyggere men alligevel kåret til Årets Landsby anno 1997. Byen har også et hyggeligt forsamlingshus, hvor borgerne kan mødes. Men ingen landsby uden autoværksteder. Klik her og find det rigtige til dig og din bil.

Autoværksted Kerteminde – Postnumre: 5300. Byen er en af de større på Fyn. Blandt andet har byen en stærk historie helt tilbage til 1350. I dag er den for eksempel kendt for at huse Kvernelands fabrik, hvor der bliver produceret græsudstyr. Qua byens størrelse kan du også finde en del autoværksteder.

Autoværksted Kolding – Postnumre: 6000. Kolding er Danmarks 7. største by og har rigtig meget at byde på. Historiske monomenter, Koldinghus, teater og andre kulturelle institutioner. Meget at opleve og en dejlig by at komme til. Autoværksteder er der også nok af, hvis din bil skulle trænge.

Autoværksted Kruså – Postnumre: 6340. Byen Kruså er nok mest af alt kendt for sin position under 2. Verdens Krig, hvor tyskerne brød ind over grænsen ved byen. I dag kender folk den nok mest for grænsehandel. Du kan finde et autoværksted her, hvis bilen skulle gå i stå over grænsen.

Autoværksted Kværndrup – Postnumre: 5772. Kværndrup er nok mest af alt kendt for godset Egeskov, der ligger et par kilometer lige uden for byen. Her er der blandt andet en stor samling af veteranbiler. Og med det kommer selvfølgelig en samling af autoværksteder. Se dem her.

Autoværksted Langeskov – Postnumre: 5550. Langeskov ligger lige midt i mellem Odense og Nyborg. Byen har alle de basale ting, der skal være. Bibliotek, indkøbsmuligheder, apotek og så videre. Selvfølgelig er der også autoværksteder i og omkring byen. Listen kan du finde her.

Autoværksted Lintrup – Postnumre: 6660. Selvom Lintrup er en lille by, har den alligevel ikke tabt sig selv helt på Danmarkskortet. Eksempelvis er der Glad Zoo, som er en dyrepark. Skal du bruge et autoværksted, kan du nok finde et. Ellers skal du udenbys. Læs mere her.

Autoværksted Lunderskov – Postnumre: 6640. Når man siger Lunderskov, er det ofte efterskolen, man tænker på, som specialiserer sig i medie og performance. De er også ret gode til sport, blandt andet håndbold og floorball. Men der er også autoværksteder. Dem kan du finde her.

Autoværksted Løgumkloster – Postnumre: 6240. Som navnet indikerer, er Løgumkloster en by med meget historie indenfor kirken. Efterskolen i byen er for eksempel også stiftet af Luthersk Missionsforening tilbage i 50’erne. Men selvfølgelig findes der også autoværksteder i byen. Du kan bare kigge på listen her.
Autoværksted Marslev – Postnumre: 5290. Marslev er en lille, men utrolig hyggelig by lidt øst for Odense. Men udover skolen og et forsamlingshus, kan du også finde en møbelforhandler. Og så skal du heller ikke køre langt efter et autoværksted. Kig på listen her.

Autoværksted Marstal – Postnumre: 5960. Den sydligste by på Ærø er Marstal, og det er også øens største by. Den er bland andet kendt for sin søfart – både før og nu. Du behøver ikke køre langt efter et autoværksted, selvom du er langt syd på.

Autoværksted Martofte – Postnumre: 5390. Martofte er en landsby på halvøen Hindsholm. Byen ligger omkring 13 kilometer nord for Kerteminde. Byen har blandt andet et stort forsamlingshus og gymnastiksal. Der ligger et enkelt autoværksted i byen, men det er nemt for dig at komme til værksteder i andre byer også.

Autoværksted Mesinge – Postnumre: 5370. Mesinge er en lille by lidt nord for Kerteminde, hvor der bor lidt over 300 personer. Byen har et stort forsamlingshus og en specialskole. Tidligere gik jernbanen fra Odense til Dalby gennem byen. Der ligger et enkelt autoværksted i byen, hvor du kan få ordnet din bil.

Autoværksted Middelfart – Postnumre: 5463 – 5464 – 5466 – 5500 – 5580 – 5591 – 5592 – 5610. Middelfart på det vestlige Fyn er kendt for sin placering ved Lillebæltsbroen og på Intercity-linjen. Byen har omkring 15.000 indbyggere. Navnet hentyder til, at byens placering ved havet, som den mellemste overfart. Der er en række autoværksteder i byen.

Autoværksted Morud – Postnumre: 5462. Morud på Fyn ligger 15 kilometer nordvest for Odense. Byen har en stor skole med over 600 elever og en række frivillige foreninger. Folketingspolitikeren Dan Jørgensen kommer fra byen. Der ligger ikke et autoværksted i byen, men der er ikke langt til Odense, hvor der er mange.

Autoværksted Munkebo – Postnumre: 5330. Kendt for Lindøværftet der blev flyttet fra Odense tilbage i 1959. Kommer man forbi Munkebo, vil man kunne opleve den fantastiske gourmetrestauranten Munkebo Kro.

Autoværksted Nordborg – Postnumre: 6430. Nordborg finder man på Als, og indeholder omkring 5970 indbyggere. Det er også her at Danfoss tilbage i 1933 så dagen første lys.

Autoværksted Nyborg – Postnumre: 5800. Nyborg ligger lige ved Storebæltsbroen, og der bor lidt over 17.000 mennesker i byen. Byen er blandt andet kendt for, at Danmarks ældste friluftsteater, Nyborg Voldspil, ligger i byen. Der ligger en række autoværksteder i byen, så det er nemt for dig at komme dertil.

Autoværksted Nørre Nebel – Postnumre: 6830. Nørre Nebel i Sydvestjylland mellem Varde og Tarm. Der er i øjeblikket omkring 1300 mennesker, der kalder byen for hjem. Togforbindelsen til Nymindegab er blevet nedlagt, og det er nu muligt at køre på skinnecykel mellem de to byer. Der ligger flere autoværksteder i byen.

Autoværksted Nørre Aaby – Postnumre: 5580. Nørre Aaby ligger på det sydvestlige Fyn, og der bor lige knap 3000 mennesker i byen. I byen ligger en gammel biograf, der bliver drevet af frivillige. Der ligger hele fire efterskoler i byen. Der er også et par autoværksteder i selve byen og i nærheden af den.

Autoværksted Odense C – Postnumre: 5100. Odense er Danmarks tredjestørste by, og der bor over 176.000 mennesker i byen. Byen er ikke mindst kendt for at være forfatteren H.C. Andersens hjemby. Det er muligt at besøge hans barndomshjem, der i dag er museum. Der ligger en række autoværksteder i byen.

Autoværksted Odense M – Postnumre: 5230. Odense M ligger lige syd for Odense C. I bydelen ligger blandt andet Syddansk Universitet og Skovsøen, der er et yndet udflugtsmål og rekreationsområde. Der ligger en række autoværksteder i bydelen, hvor det er nemt for dig at komme til og fra.

Autoværksted Odense N – Postnumre: 5270. Odense N ligger lige nord for byen ud til Odense Fjord. Det er også i dette område, at Odense Lufthavn ligger. Udover en del af selve Odense by ligger der også en række mindre byer i området. Der er også en række autoværksteder i bydelen.

Autoværksted Odense NV – Postnumre: 5210. I Odense NV ligger en række mindre byer og en del af selve Odense by. Det er blandt andet Snestrup, Tarup, Pårup og Slukefter. Tarupcenteret, hvor det er muligt at handle, ligger ligesom flere autoværksteder også i bydelen.

Autoværksted Odense NØ – Postnumre: 5240. Det er blandt andet i Odense NØ, at den berygtede Odense bydel Vollsmose ligger. En del af bydelen ligger ud til Odense Fjord, hvor det er muligt at bade ved Seden Strand. Der er flere autoværksteder i bydelen både i nærheden af Vollsmose og i nærheden af Seden Strand.

Autoværksted Odense S – Postnumre: 5260. I Odense S ligger en række mindre byer som Fangel og Hjallese, der nærmest er vokset sammen med Odense. Det er også i bydelen, at man finder Den Fynske Landsby, hvor man kan komme på besøg i de gamle huse. Der er gode muligheder for at få bilen på autoværksted i bydelen.

Autoværksted Odense SV – Postnumre: 5250. I Odense SV ligger blandt andet golfklubben Odense Eventyr Golf. Det er her, der ligger bydele og småbyer som Bellinge, Dyrup og Brændekilde. Har du brug for at sende bilen på autoværksted, er der en række i bydelen, som det er nemt at komme til og fra.

Autoværksted Odense SØ – Postnumre: 5220. Det store og kendte Rosengård center ligger i Odense SØ. Det samme gør den fynske afdeling af Ikea. I bydelen ligger Odense Golfklub. Områder som Birkum, Fraugde, Davinde og Neder Holluf og Over Holluf ligger i området, lige som der også er flere autoværksteder.

Autoværksted Odense V – Postnumre: 5200. Boldklubben Røde Stjerne holder til i Odense V. Det samme gør Odense Friluftsbad og Bolbroparken. I udkanten af bydelen ligger blandt andet Rasmus Rask kollegiet og Tietgen Handelsgymnasium. Du finder også her et stort udvalg af autoværksteder.

Autoværksted Oksbøl – Postnumre: 6840. Oksbøl er en mindre by i det sydvestlige Jylland. Der bor omkring 2800 personer i byen, der blandt andet er kendt for at huse meget store grupper af flygtninge efter 2. Verdenskrig. Det er også i byen, at man finder Oksbøllejren og Hærens Kampskole. Der ligger to autoværksteder i byen.

Autoværksted Otterup – Postnumre: 5450.
Otterup ligger på Fyn 15 kilometer fra Odense. Der bor lidt over 5100 personer i byen. Byen har blandt andet en boldklub med mange medlemmer. I en periode spillede deres fodboldhold i 2. division. Der ligger et par autoværksteder i selve byen og flere i nærheden.

Autoværksted Oure – postnumre: 5883. Oure er en lille by på Sydøstfyn med en efterskole og en højskole. Oure er en lille by, og antallet af autoværksteder er derfor begrænset. De findes et par i byen – se her – men flere i de nærliggende byer, Svendborg og Rudkøbing.

Autoværksted Outrup – postnumre: 6855. Beliggende i Sydvestjylland med et indbyggertal lidt over de tusinde. Størrelsen gør muligheden for at finde autoværksteder her begrænset, idet udbuddet er småt. Til gengæld findes der en række i omegnen, for eksempel nær Ølgod og Agerbæk. Se oversigten.

Autoværksted Padborg – postnumre: 6330. I den livlige by Padborg tæt på den tyske grænse finder man et lille udvalg af autoværksteder – nærmere bestemt omkring 9. Byen er tæt på en trafikåre, og der er derfor god mulighed for autosyn, størrelsen taget i betragtning. Se alle udbydere her.

Autoværksted Ribe – postnumre: 6760. Ribe er en smuk, gammel købstad med masser af historie. I Ribe er der god mulighed for at finde gode autoværksteder i forskellige dele af byen. Bor man i randområderne findes der også værksteder i byerne i nærheden.

Autoværksted Ringe – postnumre: 5750. Ringe er en middelstor by, nok mest kendt for sin smukke og unikke kirke. Ringe ligger midt på Fyn, og i byen er der forholdsvis god mulighed for at finde et autoværksted til bilen. Få fuldt overblik her.

Autoværksted Rudkøbing – postnumre: 5900 – 5943. Som den største by på Langeland er Rudkøbing en by med masser af liv og smukke bygninger. Samtidig er Rudkøbing også et fremragende sted, når det kommer til autoværksteder. Dem er der nemlig en del af, og de kan ses ved at klikke her.

Autoværksted Rynkeby – postnumre: 5350. Den lillebitte Østfynske Rynkeby er hjem for få indbyggere og tilsvarende få autoværksteder. For at være sikker på hurtig reparation kan man derfor søge til de nærliggende byer som Ringe eller Odense – fuldt overblik kan findes her.

Autoværksted Ryslinge – postnumre: 5856. Ryslinge er blandt andet hjemsted for en række frikirker og en højskole. De midtfynske by tilbyder en fin lille mængde autoværksteder, som svarer godt overens med indbyggertallet på cirka 1700 mennesker. Se listen over lokale automekanikere.

Autoværksted Rødding – Postnumre: 6510. Rødding er først og fremmest kendt for sin store og anerkendte højskole med masser af historie på bagen. Det er dog ikke en by med mange autoværksteder – klik her for mere info – og mange af de nærmeste er placeret i Esbjerg.

Autoværksted Rødekro – postnumre: 6230. En af de større byer ved den østtyske grænse, og en af de mere velbevandrede, når det kommer til antallet af autoriserede autoværksteder. Kan man ikke finde et sted centralt i byen, så finder man det i oplandet. Læs mere information her.
Autoværksted Sjølund – postnumre: 6093. Tæt på Skamlingsbakken i det dybe Sydjylland finder man Sjølund. En lille by med lidt over 500 indbyggere og tilsvarende få autoværksteder. Mulighed for at finde enkelte i nærliggende byer – klik her – men ikke et område rigt på bilreparationsmuligheder.

Autoværksted Skamby – postnumre: 5485. Nordfynsk by beliggende ikke så langt fra den noget større Odense. Skamby rummer gode muligheder for at få bilen repareret ved et autoværksted. I forhold til byens størrelse er der nemlig mange af slagsen. Se en oversigt over hvilke herunder:

Autoværksted Skærbæk – postnumre: 6780. Skærbæk ligger i Sønderjylland, og danner knudepunktet for en af områdets vigtige trafikårer. Derfor er der naturligt nok også gode muligheder for at finde et autoværksted, både inden i byen og uden for grænserne i de nærliggende områder. Læs mere her.

Autoværksted Skårup Fyn – postnumre: 5881. Beliggende i Skårup sogn på Sydøstfyn er Skårup en klassisk, lille stationsby. Den er blandet andet kendt for Sydfyns fri fagskole. Da det er en lille by, er der ikke mange autoværksteder her – men vi har samlet dem her.

Autoværksted Sommersted – postnumre: 6560. Tidligere kendt for Sommersted Festival er Sommersted en lille Sønderjysk by med lige over 1000 indbyggere. Lokalt i byen er der ikke mange autoværksteder, men i lokalområdet findes en del, som også dækker kunder fra Sommersted. Se dem her.

Autoværksted Stenstrup – postnumre: 5771. Stenstrup er en mindre by, som ligger på Fyn og opdeles af Stenstrupbanen. Kendt for sit aktive foreningsliv. I Stenstrup og den nærliggende Næstved findes en rimelig stor mængde af forskellige autoværksteder. Se listen over dem alle.

Autoværksted Svendborg – postnumre: 5700. Svendborg ligger på Fyn, ud til havet, og har blandt andet et dygtigt basketballhold i form af Svendborg Rabbits. Byens størrelse er en afgørende faktor i forhold til autoværksteder, som der er mange af. For et overblik kan man trykke sig ind her.

Autoværksted Sydals – postnumre: 6470. Sydals er en Sønderjysk kommune og inkluderer blandt andet byerne Hørup, Lysabild og Tandslet. Grundet størrelsen på det geografiske område finder man her mange autoværksteder, men spredt ud over større afstande. Find præcis info om adresserne her.

Autoværksted Sønder Omme – postnumre: 7260. Sønder Omme er en mellemstor stationsby, som ligger tæt på Omme å. Her finder man en gammel kirke fra 1100-tallet. Man finder også 3 automekanikere og et par stykker til i det umiddelbare opland. Kontaktoplysningerne på disse findes her.

Autoværksted Sønder Stenderup – postnumre: 6092. Den sydjyske Sønder Stenderup kan blandt andet kendes på det lave indbyggertal på kun omkring 500 mennesker. Dette afspejles i antallet af autoværksteder – der er nemlig kun ét enkelt. Flere muligheder finder man i det nærliggende Kolding – læs mere her.

Autoværksted Sønderborg – Postnumre: 6300 – 6310 – 6320 – 6400 – 6430 – 6440 – 6470. Sønderborg er hovedbyen på Als og har spillet en vigtig rolle i danmarkshistorien bl.a. i krigene mod Tyskland. Byen ligger smukt med kig udover vandet og besøges hvert år af mange turister. Der er flere gode autoværksteder i byen.

Autoværksted Søndersø – Postnumre: 5471. Søndersø er en lille landsby på det smukke Nordfyn. Der bor ca. 600 mennesker i den lille by, som huser både Nordfyns Gymnasium og en gammel flot kirke. Det er nødvendigt med bil, når man bor i denne lille landsby, men der er heldigvis også gode autoværksteder.

Autoværksted Tarm – Postnumre: 6880. Tarm er især blevet berømt for det specielle navn byen har, men den er meget mere end dette. Tarm har altid været en vigtig by i Vestjylland og har i mange hundrede år konkurreret med nabobyen Skjern. Der findes flere gode autoværksteder i byen.

Autoværksted Tinglev – Postnumre: 6360. Tinglev er en stationsby i det bilglade Sønderjylland tæt ved grænsen til Tyskland. Selvom det er en stationsby, så har næsten alle bil i dette område. Der er derfor masser af kunder til de mange autoværksteder i byen.

Autoværksted Tistrup – Postnumre: 6862. Tistrup er en mindre stationsby i Sydvestjylland og er især kendt for den årlige statsanerkendte kunstudstilling med navnet Kunstnernes Sommerudstilling. Der kommer mange mennesker til udstillingen hvert år. Der er gode autoværksteder i byen.

Autoværksted Tjæreborg – Postnumre: 6731. Tjæreborg er en mindre by i Sydvestjylland. Byen er nok mest kendt som stedet, hvor præsten Eilif Kroager startede Tjæreborg Rejser. Byen ligger mellem Bramming og Esbjerg og der er flere autoværksteder at finde i byen.
Autoværksted Toftlund – Postnumre: 6520. Toftlund er en mindre by i Sønderjylland og var fra 1864 til 1920 en del af Tyskland. Her virkede byen som vigtig administrationsby. Byen har derfor et tysk mindretal. Der findes flere autoværksteder i byen.
Autoværksted Tommerup – Postnumre: 5690. Tommerup er beliggende på det centrale Fyn i Assens Kommune. Byen er en af de få byer på Fyn, som oplever økonomisk vækst og tilflytning af nye indbyggere. Du behøver ikke at tage til nabobyerne for at finde et Autoværksted, de har nemlig et i Tommerup.

Autoværksted Tranekær – Postnumre: 5953. Tranekær er en historisk by på Langeland og har tidligere huset greverne på øen. Tranekær er især kendt for det flotte slot, Tranekær Slot. Byen har altid været et magtcentrum på Langeland. Du kan få lavet din bil på et stort fint autoværksted i byen.

Autoværksted Tønder – Postnumre: 6240 – 6261 – 6270 – 6280 – 6520 – 6534 – 6535 – 6541 – 6780 – 6792. Tønder er måske den vigtigste by i Sønderjylland, både nu og set med historiske briller. Den ligger lige ved grænsen til Tyskland og har tidligere været en del af det tyske rige. Dermed er der flere tysktalende i Tønder. Der er masser af gode autoværksteder i Tønder.

Autoværksted Tørring – Postnumre: 7160. Tørring er en by i det smukke Østjylland og huser ca. 2.750 indbyggere. Den er beliggende mellem Horsens og Vejle, som er 2 byer i vækst. Det smitter også af på Tørring, som er inde i en god udvikling økonomisk. Du kan altid få lavet din bil i byen, da der er flere autoværksteder at vælge i mellem.

Autoværksted Ullerslev – Postnumre: 5540. Ullerslev er en by på det Østlige Fyn og hører til Nyborg Kommune. Ullerslev har levet en rimelig anonym tilværelse i danmarkshistorien og ikke mange kender til byen. Det er dog en stationsby og har tidligere huset mejeri, telegraf og teglværk. Der er et autoværksted lige i udkanten af byen.

Autoværksted Vamdrup – Postnumre: 6580. Vamdrup er en stationsby i Sydjylland og ligger mellem Lunderskov, Vejen og Kolding. Der er ca. 5.000 indbyggere i byen. Vamdrup har sin historie helt tilbage fra stenalderen med flere vigtige fund fra oldtiden. Der er flere store autoværksteder i byen.

Autoværksted Vandel – Postnumre: 7184. Vandel er en ganske lille by i Sydjylland med kun ca. 750 indbyggere. Dermed er byen i fare for at dø ud, og byens eneste skole har flere gange været truet med lukning og er senest slået sammen med den større Nørup Skole. På trods af byens lille størrelse, så er der 2 autoværksteder i byen.

Autoværksted Varde – Postnumre: 6682 – 6715 – 6752 – 6753 – 6800 – 6818 – 6823 – 6830 – 6840 – 6851 – 6852 – 6853 – 6854 – 6855 – 6857 – 6862 – 6870 – 6880 – 6893 – 7200. Varde er en af de absolut vigtigste og største byen i Vestjylland. Det er en vigtig by for området med mange arbejdspladser inden for flere forskellige brancher som industri, militær og landbrug. Du kan nemt for repareret din bil, da der er flere gode autoværksteder.

Autoværksted Veflinge – Postnumre: 5474. Veflinge er en lille by på det naturskønne Fyn omgivet af flot kuperet terræn. Byen hører til Nordfyns Kommune. Da der ikke er de bedste muligheder for offentlig transport i byen, så kræver det næsten man selv har bil. Heldigvis er der en et stort autoværksted i byen.

Autoværksted Vejen – Postnumre: 6510 – 6560 – 6600 – 6621 – 6622 – 6630 – 6650 – 6660 – 6670 – 6682 – 6683 – 6690 – 6752 – 6753. Vejen er en rimelig stor stationsby i Sydjylland. Det er en af de ældre byer i Danmark og har altid spillet en vigtig rolle i området. Der er god vækst i den flotte gamle by. Der er nemt at få ordnet sin bil i Vejen, da der er adskillige autoværksteder.

Autoværksted Vejle – Postnumre: 7100. Vejle er måske den flottest beliggende by i hele Danmark, med et panoramakig over den store fjord. Det meget kuperede landskab bevirker, at der er utrolig mange boliger med en fantastisk udsigt. Det er naturligvis fyldt med autoværksteder i byen.
Autoværksted Vejle Øst – Postnumre: 7120. Vejle øst er den del af Vejle, som ligger tæt på den store Vejle Fjord. Bydelen har mange gamle flotte boliger med en fantastisk havudsigt. Priserne på boliger er meget dyre i dette område, og nogle af Danmarks dyreste villaer er beliggende her. Der er gode muligheder for at få repareret sin bil på de mange autoværksteder.

Autoværksted Vejstrup – Postnumre: 5882. Vejstrup er en lille by på det charmerende Sydøstfyn. Der bor under 500 mennesker i denne lille hyggelige by. Den nærmeste større by er Svendborg. Der findes et enkelt autoværksted i Vejstrup, så det er muligt at få ordnet sin bil i den lille by.

Autoværksted Vester Skerninge – Postnumre: 5762. Vester Skerninge er en lille hyggelig by i det sydlige Fyn, placeret imellem Faaborg og Svendborg. Med en befolkning på lidt over 1000 mennesker, er denne gamle landsby et flot sted at køre igennem, hvis man vil væk fra det travlere liv i de større byer, men er alligevel stor nok til at have nogle autoværksteder.

Autoværksted Vissenbjerg – Postnumre: 5492. Vissenbjerg, der har over 3000 indbyggere, kan bryste sig af at have det højeste punkt på Fyn, som tilmed er udstyret med et 80 meter højt fjernsynstårn. Byen er fuld af seværdigheder og gammel kultur, blandt andet det ældste menneskefund i Norden, Koelbjergmanden. Den har flere værksteder, som kan ses ved at følge linket.

Autoværksted Viuf – Postnumre: 6052. I den østlige del af Sønderjylland ligger Viuf, en meget gammel by med kun 562 indbyggere. Alligevel er denne hyggelige by et besøg værd, med dens gamle middelalderkirke, og den har også mange værksteder, dens beskedne størrelse taget i betragtning.

Autoværksted Vojens – Postnumre: 6500. Denne relativt stor by i Sønderjylland er en gammel stationsby. Den kan blandt andet bryste sig af at være hjembyen for firmaet Skousen, samt hovedsædet for Gram. Dens position på tog-ruten gør den til en livlig by, og der er da også et antal autoværksteder, både i Vojens og i omegnen.

Autoværksted Vonge – Postnumre: 7173. På grænsen mellem Region Midtjylland og Syddanmark ligger den lille by Vonge. Byen ligger lidt vest for Tørring, og i kørselsafstand fra Vejle. Trods dens størrelse er den et besøg værd med dens gamle kultur og bygninger. Vonge har ikke selv nogle hjemboende værksteder, men mange af nabobyernes firmaer tager imod kunder fra Vonge.

Autoværksted Vorbasse – Postnumre: 6623. Denne by har lagt navn til mange af dens seværdigheder, såsom Vorbasse Krigshavn og det årlige Vorbasse Marked, og er dermed trods dets beskedne størrelse rimeligt landskendt. Byen har et autoværksted, men hvis man vil, tager mange virksomheder i andre byer også imod beboere fra Vorbasse.

Autoværksted Ærøskøbing – Postnumre: 5970. Ærøskøbing er den største by på øen Ærø syd for Fyn, og kan prale af at være den mindste købstad i Danmark. Som en relativ afskåret by som alligevel ser meget handel og turisme, er der mange seværdigheder og flotte bygninger. Et autoværksted er der også, hvis man på øen får brug for det.

Autoværksted Ølgod – Postnumre: 6870. Byen Ølgod er ikke opkaldt efter dets alkohol af god kvalitet, men den er alligevel et besøg værd, da den er udstyret med både Museum, Kirke og dets varetegn, Ølgod Vandtårn. Den har også flere autoværksteder, så man frit kan vælge den, der passer ens behov og prisklasse bedst.

Autoværksted Ørbæk – Postnumre: 5853. Imellem de store fynske byer, Odense, Nyborg og Svendborg, finder man Ørbæk. Byen her er rigeligt forsynet med værksteder, der kan ses ved at følge linket, men er også et besøg værd, især hvis man kommer omkring den anden lørdag i juli, hvor Ørbæk Marked holdes. Her er der musik, udstillinger, tivoli og fremvisning af dyr.

Autoværksted Aabenraa – Postnumre: 6200-6210. Aabenraa er en stor og gammel by, stiftet af dronning Margrete 1. omkring 1400. Man kan her se flere museer, blandt andet Kunstmuseet på Brundlund Slot, og Sønderjyllands Landsarkiv. Byen er da også rigt forsynet med værksteder, hvis man skulle have behov for et.

Autoværksted Årre – Postnumre: 6818. Den lille by Årre er i den vestlige del af Sønderjylland. Hvis man kommer forbi, er den romanske Årre Kirke fra Højmiddelalderen et besøg værd, og man kan komme videre derfra til Esbjerg, Grindsted og Varde. Der er ingen autoværksteder her, men mange værksteder i andre byer tager imod Årreboere.

Autoværksted Årslev – Postnumre: 5792. Den tidligere landsby Årslev, som ligger i det centrale Fyn, er en stationsby, og har som sådan masser af bevægelse og vækst. Den nød godt af en kraftig befolkningsstigning omkring 60’erne, som mangedoblede dets befolkningstal. Dets autoværksteder kan ses ved at klikke på linket.

Autoværksted Aarup – Postnumre: 5560. Byen Aarup på Vestfyn, mellem Odense og Middelfart. Som en stationsby nyder den økonomisk godt af bevægelsen af mennesker, og man kan blandt andet se på den flotte Aarup Mølle. Byen har nogle autoværksteder, men også i omegnen tager værksteder imod folk fra Aarup.