Autoværksteder i regionerne

Hvis du lige står og skal bruge et autoværksted, så har vi lavet en oversigt over de forskellige regioner, og deres autoværksteder. Du skal bare gå ind via din region nedenfor, og så kan du se oversigterne over byer og autoværksteder den vej. De 5 regioner er listet nedenfor:

Autoværksteder i Hovedstaden – Dette er Danmarks mest folkerige region, og på samme tid er det den arealmæssigt mindste region. Der bor 1.800.000 mennesker i regionen. Hovedstaden omfatter i øvrigt også Bornholm. Du kan  finde mere om autoværksteder i Hovedstaden her.

Autoværksteder i Midtjylland – En af Danmarks stærkt voksende regioner. Der bor omkring 1.300.000 indbyggere i region Midtjylland, hvilket gør det til  Danmarks næststørste region. Du kan finde mere om autoværksteder i Midtjylland her.

Autoværksteder i Nordjylland – Dette er Danmarks mindste region, hvis man kigger på indbyggere. Der er kun 600.000 indbyggere i Nordjylland. Du kan læse mere om autoværksteder i Nordjylland her.

Autoværksteder på Sjælland – Region Sjælland er Danmarks næstmindste region, hvad angår indbyggertal. Med hovedbyer som Køge, Slagelse, Ringsted, Nakskov, Roskilde, Holbæk og Næstved så er der ikke mangel på dejlige byer, men der er kun 800.000 indbyggere i regionen. Region Sjælland omfatter trods navnet også både Lolland og Falster. Find autoværksteder her i Region Sjælland.

Autoværksteder i Syddanmark – Syddanmark omfatter primært Fyn og Sønderjylland. Der bor omkring 1.200.000 indbyggere i regionen. Du kan læse mere om autoværksteder i Syddanmark her.

De gamle amter og autoværkstederne

Hvis du endnu ikke helt har vænnet dig til brug af regionerne eller foretrækker du bare at bruge amtsbetegnelserne til at lede efter dit nye autoværksted. Så se mere her i amtsopdelingen.