Autoværksted Kettinge

Med Din-Bil’s guide kan du få et rigtig godt tilbud fra et autoværksted i Kettinge.

Autoværkstederne i Kettinge betjener i gennemsnit 867 beboere per autoværksted, og der er omkring 867 mekanikere ansat per beboer i byen. Det er i top 35% sammenlignet med andre byer i Danmark.

Kettinge ligger i kommunen Guldborgsund som er en del af Region Sjælland.

Få et godt tilbud med Autobutler i Kettinge – Klik her!

Det gode ved Autobutler er, at de er hurtige og dygtige til at finde et godt autoværksted til dig, til den lavest mulige pris.
Du kan naturligvis også selv finde og ringe op til de forskellige værksteder i Kettinge eller nabobyerne og lave en god deal den vej.

Nedenfor kan du se en liste over autoværksteder i Kettinge, hvor vi for at gøre det lettere for dig, har samlet informationer og anmeldelser af autoværksteder.


M.P. Auto v/Morten Sternald Petersen

M.P. Auto v/Morten Sternald Petersen er et dansk autoværksted beliggende i Kettinge. Der ligger 2 bilværksteder i Kettinge. Ud fra vores oplysninger er der på værkstederne samlet omkring 2 ansatte mekanikere. Anmeldelser og omtaler Her kan du skrive din egen...

Unicars v/K. Vennevold

Unicars v/K. Vennevold er et dansk autoværksted beliggende i Kettinge. Der ligger 2 bilværksteder i Kettinge. Ud fra vores oplysninger er der på værkstederne samlet omkring 2 ansatte mekanikere. Anmeldelser og omtaler Her kan du skrive din egen anmeldelse af Unicars...