Drømmer du om ny bil? Hvis svaret er ja, så er det næste spørgsmål som du skal stille dig selv, skal jeg købe eller lease? Inden du beslutter dig, så kan det være en god ide at overveje muligheden for at det måske kan være billigere for dig at lease en bil, end det er at købe en. Hvorfor, kan du læse her.  

Kend dit behov 

Inden du går ned i den lokale bilforhandler og kaster dine penge efter en ny Audi, så kan det være en god ide at tænke sig om en ekstra gang. Det du skal overveje er, hvad er dit behov? Hvor meget skal du bruge bilen, og hvad slags bil skal du haveDu skal også tage med i overvejelserne, hvordan din økonomi ser ud lige nu, og de næste par år. For mange, kan det nemlig være en økonomisk fordel i at lease en bil.  

En af fordelene med leasing er at du ikke risikere det samme værditab som du gør, hvis du køber en helt ny bil. Det er klart at det er en fed fornemmelse at køre rundt en splitter ny bil, men værditabet på de nyeste modeller kan være ret stort. Når du leaser en bil, behøver du ikke at indtænke et evt. værditab i den bil som du køber. 

 Leasing af bil, giver dig også mulighed for at skifte bilen ud, i hyppigere intervaller end hvis du køber en bil. Hvis du køber, så skal det gerne være for en investering som du agter at køre rundt i over de næste mange år. Med leasing, så indgår man oftest en 36 måneders aftale, hvor du så kan vælge at levere bilen tilbage, og kan herefter lease en ny type bil. Hvis en Audi er den store bildrømmen, så kan du kigge nærmere på audi leasing, for at se om der er en model som falder i smag.  

Spar penge på leasing 

Når du leaser en bil, så slipper du for uforudsete regninger til reparationer af bilen. Når du leaser en bil, så medfølger det nemlig en service aftale som sørger for at alle de uforudsete regninger og påkrævet service på bilen, bliver betalt for dig. modsætning dig som ejer en bil, som selv skal stå for alle udgifter som er forbundet med din bil. En leasing er altså en meget mere økonomisk forudsigelig måde at eje en bil.  

Hvis du ikke kan lide uforudsete regninger, så er leasing af bil et godt alternativ. Når du leaser bilen, så har du nemlig et fast månedlig beløb at forholde dig til, hvor alle udgifter til bilen er medregnet. Det eneste du skal betale ud over dette, er brændstof til bilen.  

Det at lease en bil kan være et billigere alternativ end at købe, specielt for dig som ikke kører bil hver dag. Hvis du har et mere sporadisk behov for at køre bil, og kører under 15.000 km om året, så vil en leasingbil være et billig alternativ.