Autoværksted Sjælland

Autoværksted Sjælland – Region Sjælland er en fantastisk blanding af de tre amter: Roskilde Amt, Storstrøms Amt og Vestsjællands Amt. Hovedsædet er i Sorø.

Du kan ved at klikke direkte videre på dette link få gratis og uforpligtende tilbud på reparation af din bil. Du kan som oftest spare en hel del penge. Penge du ellers kommer til at betale, hvis du blot vælger det første og bedste autoværksted fra de gule sider.

Autoværksted Sjælland – Lokale værksteder

Du kan se lidt nærmere  på de lokale områder nedenfor. Her er listen over de byer med autoværksteder, der er på Sjælland. Hovedstaden ekskludderet da den har sin egen liste her.

Autoværksted Askeby – Postnumre: 4792. Hyggelige og naturskønne Askeby på Møn er populær blandt både de lokale og turisterne. Byen ligger tæt på broerne til Sjælland og Falster. Der ligger et enkelt autoværksted i byen, hvilket gør det nemt for dig at vælge, hvor du skal gå hen.

Autoværksted Asnæs – Postnumre: 4550. Asnæs er en mellemstor stationsby med lige knap 3000 indbyggere. Byen er hjemsted for Odsherreds Brandmuseum, hvor du kan se mange forskellige former for antikke brandbiler. Der er, hvad du skal bruge: skole, indkøbsmuligheder, gymnasium og et enkelt autoværksted.

Autoværksted Bjæverskov – Postnumre: 4632. Bjæverskov har omkring 3000 indbyggere og ligger tæt på større byer som Ringsted og Køge. Byen er kendt for, at det var her, man fandt Bjæverskovskatten: en gryde fuld af mønter og smykker. Der ligger flere autoværksteder i og i nærheden af byen.

Autoværksted Boeslunde – Postnumre: 4242. Boeslunde på Sydvestsjælland er en mindre by med omkring 800 indbyggere. Den ligger ikke langt fra større byer som Korsør, Skælskør og Slagelse. Der er både en kirke og en skole i byen. Der er også et enkelt autoværksted.

Autoværksted Bogø By – Postnumre: 4793. Bogø By er den eneste by på Bogø – det er derfor naturligt, at du her kan finde et autoværksted. Byen har lidt over 900 indbyggere, der dog kun udgør en delmængde af øens befolkning. Byen er delt op i to dele: Gammelby og Nyby.

Autoværksted Borre – Postnumre: 4791. Borre på Møn var engang en storby på linje med hovedøens Stege. Det skyldtes, at det var muligt at fange mange fisk i sundet ud for byen. I dag er Borre dog en mindre by, hvor der kun bor lidt over 260 personer. Der er ikke at autoværksted i byen, men i større byer som for eksempel Stege.

Autoværksted Borup – Postnumre: 4140. Borup er en stationsby på Østsjælland, hvor der bor lige knap 4700 personer. Byen er kendt for at være hjemsted for Borup Kemi og for Orthon-bevægelsens bunker, som de skulle bruge, når dommedag kom. Der ligger to autoværksteder i byen.

Autoværksted Dalmose – Postnumre: 4261. Dalmose i det sydvestlige Sjælland har lige akkurat sneget sig op over 1000 indbyggere; der bor nemlig 1001 i byen, der ligger tæt på større byer som Fuglebjerg, Slagelse og Skælskør. Der ligger et autoværksted i selve byen og et i nærheden af byen.

Autoværksted Dannemare – Postnumre: 4983. Dannemare er en tidligere stationsby med lidt over 400 indbyggere. Da jernbanen mellem Nakskov og Rødby stadig kørte, var byen det vigtigste stop på vejen. Der er to autoværksteder i den mindre lollandske by.

Autoværksted Dianalund – Postnumre: 4293. Dianalund har lidt over 4000 indbyggere. Byen er særligt kendt for at være hjemsted for Danmarks eneste hospital for sygdommen epilepsi, hospitalet Filadelfia. Skal du på autoværksted i byen, har du gode muligheder for at finde et, da der er mange at vælge imellem.

Autoværksted Eskebjerg – Postnumre: 4593. Eskebjerg er en mindre by med lidt over 250 indbyggere. Byen ligger tæt på Vesterlyng Strand, der er blevet kåret til at være en af Danmarks absolut mest børnevenlige badestrande. Skal du på autoværksted i Eskebjerg, er du heldig, der ligger et enkelt i byen.

Autoværksted Eskilstrup – Postnumre: 4863 Eskilstrup på det nordlige Falster har lidt over 1000 indbyggere. Byen er kendt for at være hjemsted for Danmarks Traktormuseum, hvor du kan se en lang række forskellige antikke traktorer. Der er gode muligheder for dig for at finde et autoværksted i eller ved Eskilstrup.

Autoværksted Faxe – Postnumre: 4100 – 4160 – 4640 – 4653 – 4682 – 4683 – 4684 – 4690 – 4733. Faxe beliggende i det østlige Sjælland har lidt over 4000 indbyggere. Navnet stammer fra oldnordisk og betyder faktisk hestemanke. Har du brug for at finde et autoværksted i Faxe, har du gode muligheder for det, da der er flere i byen og i nærheden.

Autoværksted Faxe Ladeplads – Postnumre: 4654. Faxe Ladeplads er først og fremmest en industriby, hvorfra der blandt andet bliver fisket. Byen har lige knap 3000 indbyggere og ligger meget naturskønt lige ved vandet. Dine muligheder for at finde et autoværksted i byen er gode, da der ligger flere i og ved byen.

Autoværksted Fejø – Postnumre: 4944. Fejø er en lille ø lige nord for Lolland i det, der kaldes for Smålandsfarvet. Der bor omkring 600 personer på øen, der har to byer, Østerby og Vesterby. I Vesterby kan du finde øens eneste autoværksted, hvis du skulle få brug for det, når du er på øen.

Autoværksted Fjenneslev – Postnumre: 4173. Fjenneslev var engang en stationsby, men er det ikke længere. Der bor i dag lidt over 800 personer i byen. Fjenneslev ligger tæt på Vest-motorvejen og større byer som Sorø og Ringsted. Der ligger et enkelt autoværksted i den lille by.

Autoværksted Fuglebjerg – Postnumre: 4250. Fuglebjerg mellem Næstved og Slagelse har lidt over 2000 indbyggere. Egnen omkring byen har mange gamle herregårde fra omkring 1300-tallet og bliver derfor kaldt for Herregårdenes land. Der ligger flere autoværksteder i Fuglebjerg.

Autoværksted Føllenslev – Postnumre: 4591. Føllenslev i Nordvestsjælland har lidt over 350 indbyggere. Der er et rigt idrætsliv i byen og et forsamlingshus. Byen er tidligere stationsby. Har du problemer med bilen, eller skal du have tjekket op på den, ligger der et enkelt autoværksted i byen, hvor de kan gøre det.

Autoværksted Fårevejle – Postnumre: 4540. Fårevejle i det Nordvestlige Sjælland har hele to efterskoler, en friskole og en folkeskole. Byen er anlagt på en af de tidligere øer i den opdæmmede Lammefjord. Der ligger flere autoværksteder i og ved byen, der har omkring 1800 indbyggere.

Autoværksted Gadstrup – Postnumre: 4621. Gadstrup har en station og cirka 2000 indbyggere. Den ligger på jernbanestrækningen Lille Syd, der blandt andet fører ind til Roskilde. Før kommunesammenlægningerne var Gadstrup den næststørste by i den daværende Ramsø Kommune. Der ligger flere autoværksteder i og ved byen, så du har gode muligheder for at få nogen til at se på bilen.

Autoværksted Gislinge – Postnumre: 4532. Gislinge er en mindre stationsby på den naturskønne del af Nordvestsjælland ikke langt fra havet. Selvom byen kun huser ca. 1.500 indbyggere, så har den en meget aktiv sportsforening inden for mange sportsgrene. Der er flere autoværksteder i byen.

Autoværksted Glumsø – Postnumre: 4171. Glumsø er en stationsby i Sydsjælland og er især kendt for biografen, Glumsø Bio, som er tegnet af artikten, Johannes Tidemand-Dal. Byen er beliggende i et stort naturområde og Næstved er den nærmeste større by. Du kan få lavet din bil på det lokale autoværksted.

Autoværksted Greve – Postnumre: 2670 – 2690 – 4030. Greve er en større forstad til København og ligger helt ud til kysten. Der er mange flotte strande i byen og Greve oplever en kraftig vækst for tiden. Både børnefamilier, ældre og studerende valfarter til byen. Der er masser af autoværksteder i Greve.

Autoværksted Grevinge – Postnumre: 4571. Grevinge er en meget lille by, som ligger på Nordvestsjælland. Der er nok de færreste som kender byen, og den er mest kendt for et stort loppemarked. Der er et enkelt autoværksted i byen, faktisk er det et kombineret autoværksted og el-service.

Autoværksted Guldborg – Postnumre: 4862. Guldborg en er lille havneby og er faktisk beliggende på både Lolland og Falster. Den er beliggende lige hvor der er kortest mellem de 2 øer, og det er desuden her øerne er forbundet med Guldborgsundbroen. Der er et enkelt autoværksted i byen, hvor der ligeledes sælges biler.

Autoværksted Gørlev – Postnumre: 4281. Gørlev ligger på Nordvestsjælland mellem Høng og Slagelse og hører til Region Sjælland. Gørlev spillede en stor rolle i vikingetiden og er især kendt for Gørlevstenene. De er kun overgået af Jellingestenene. Du kan nemt for ordnet din bil, da der er mange autoværksteder i byen.

Autoværksted Haslev – Postnumre: 4690. Haslev er en større stationsby på Sydsjælland og der er i alt ca. 12.000 indbyggere. Byen ligger kun 60 km fra København, så det kan nemt lade sig gøre at pendle hertil via den gode motorvej. Er bilen i stykker, kan den hurtigt blive lavet på et af de mange autoværksteder i Haslev.

Autoværksted Havdrup – Postnumre: 4622. Havdrup er en stationsby på Østsjælland og har ca. 4.200 indbyggere. Der er en kendt kro i byen, hvilket skyldes byen er beliggende på landevejen mellem Roskilde og Køge, så man i gamle dage kunne stoppe og overnatte her. Der er flere autoværksteder i byen.

Autoværksted Herfølge – Postnumre: 4681. Herfølge er i sær kendt for at have vundet Superligaen i fodbold. Selvom Herfølge kun har 7.000 indbyggere og knap nok havde professionelle fodboldspillere, så lykkedes det dem at vinde en sensationel sejr. Flere gode autoværksteder sikrer, at du nemt får repareret din bil her.

Autoværksted Herlufmagle – Postnumre: 4160. Herlufmagle er en lille by på Sydsjælland, og den var tidligere en stationsby. Stationen er dog nedlagt nu, så det er nødvendigt at have en bil, når man bor i denne by. Derfor ligger der også 2-3 autoværksteder i udkanten af byen.

Autoværksted Holbæk – Postnumre: 4300 – 4305. Holbæk er en større by i Nordvestsjælland og er meget smukt beliggende ud til havet. Der bor næsten 30.000 mennesker i byen og der er dermed magtcenter i denne del af landet. Der er naturligvis mange autoværksteder i byen.

Autoværksted Holeby – Postnumre: 4960. Holeby er en mindre by på Lolland eller det er faktisk to byer. Gamle Holeby, som er en lille landsby og så selve Holeby. I alt bor der små 1.500 mennesker. I denne del af landet er der dårlig offentlig transport og man er derfor afhængig af bil. Der er et autoværksted i byen.

Autoværksted Holmegaard – Postnumre: 4684. Holmegaard er en mindre by tæt ved Næstved. Navnet er især kendt fra deres flotte og klassiske glasprodukter, som forhandles landet over. Der ligger ikke et autoværksted i selve byen, men i nabobyen Fensmark er der flere autoværksteder.

Autoværksted Horbelev – Postnumre: 4871. Horbelev er en lille by på Falster og huser ca. 500 indbyggere. Den offentlige transport er ikke god i byen, hvorfor man helst skal have en bil, når man skal nogen steder. På trods af byens lille størrelse, så er der et autoværksted.

Autoværksted Horslunde – Postnumre: 4913. Horslunde er en lille bu på det Nordvestlige Lolland. Horslunde er især kendt for titlen som årets landsby i år 2010. Dommerne lagde vægt på et stort folkeligt engagement i byen. Byen har flere små autoværksteder, hvor du kan få ordnet din bil.

Autoværksted Hvalsø – Postnumre: 4330. Hvalsø er en by på Midtsjælland og ligger helt ud til de smukke Bidstrup skove. Naturen er smuk i dette område og derfor oplever byen vækst og nye indbyggere. Du kan nemt få lavet din bil i Hvalsø, da der er flere gode autoværksteder i byen.

Autoværksted Højby – Postnumre: 5260. Højby er en forstad til Odense og der bor ca. 4.500 mennesker i denne by. Faktisk ligger Højby så tæt på Odense, at man ny betragter byen som en del af selve Odense. Der er flere autoværksteder i Højby.

Autoværksted Høng – Postnumre: 4270. Høng er en stationsby på Nordvestsjælland ikke langt fra Slagelse. Høng er en meget kendt by, hvilket skyldes deres ostefabrik og de kendte Høng Oste. Der er godt gang i byen og der er flere autoværksteder til din bil.

Autoværksted Hørve – Postnumre: 4534. Hørve er en mindre by på Nordvestsjælland. Det er svært at pege på en enkelt ting, som byen er berømt for. Den har levet en stille tilværelse, som en mindre og rolig dansk landsby. Der er et enkelt autoværksted i byen.

Autoværksted Hårlev – Postnumre: 4652. Hårlev er en stationsby på Sydsjælland og hører til Stevns Kommune. Byen er delt i to dele, den oprindelige landsby og den nyere stationsby. Det ses dog som en by i dag. Der er flere autoværksteder i Hårlev.

Autoværksted Idestrup – Postnumre: 4872. Idestrup er en by på Falster med ca. 1.200 indbyggere. Idestrup kan dateres helt tilbage til bondestenalderen via flere fund fra denne tid. Det har altid været en vigtig by på Falster. Der er flere autoværksteder rundt om i byen.

Autoværksted Jerslev Sjælland – Postnumre: 4490. Jerslev er en lille landsby i Nordvestsjælland. Den er næsten vokset sammen med byen Ubby. Byen er ligesom mange andre helt små byer i risiko for at blive affolket, men den smukke placering tæt ved havet kan måske redde byens fremtid. Der er et auto- og pladeværksted i byen.

Autoværksted Jyderup – Postnumre: 4450 – 4470. Jyderup er stationsby på Nordvestsjælland. Byen er smukt placeret midt i naturen og grænser op til ikke mindre end 5 skove. Du kan nemt få ordnet din bil i Jyderup, da der er flere store autoværksteder her.

Autoværksted Jyllinge – Postnumre: 4040. Jyllinge er en større by på Østsjælland og huser lidt over 10.000 indbyggere. Byen ligger smukt ud til Roskilde Fjord og tæt på både Roskilde og København. Byen oplever derfor stor vækst og tilflytning. Der er flere autoværksteder i Jyllinge.

Autoværksted Jystrup, Midtsjælland – Postnumre: 4174. Jystrup er en lille og relativ ukendt by for de fleste. Den er beliggende på Midtsjælland ud til den store Mortenstrup Skov. I gamle dage lå et stort savværk, men nu er der boliger på dette område. Der findes ingen autoværksteder i byen, så man kan f.eks. tage til Næstved og få repareret sin bil der.

Autoværksted Kalundborg – Postnumre: 4400. Kalundborg er en større by på Nordvestsjælland og byen er en gammel købstad. Byen er i dag stadig et travlt handelscenter, hvilket bl.a. skyldes færgeforbindelsen til Århus. Du kan ment få hjælp til din bil på et af byens mange autoværksteder.

Autoværksted Kalvehave – Postnumre: 4771. Kalvehave er en lille by på Sydsjælland og der bor ca. 600 mennesker i den lille by, som er beliggende i Vordingborg Kommune. Selvom byen er lille, så er der er fint autoværksted, hvor du kan få hjælp til din bil.

Autoværksted 4566. Karise – Postnumre: 4653. Karise er en ældre stationsby på Sydsjælland. Byens historie går mindst tilbage til 1500 hunderede tallet, hvor der er historier fra byen. Formentlig er byen dog noget ældre. Der er mindst 2 autoværksteder i Karise og omegn.

Autoværksted Karlslunde – Postnumre: 2690. Karlslunde er en populær forstad til København. Byen ligger flot placeret langs kysten med flere gode badestrande. Byens placering gør, at der bliver bygget mange nye boliger og byen oplever stor vækst. Der er flere autoværksteder i Karlslunde.

Autoværksted Karrebæksminde – Postnumre: 4736. Karrebæksminde er en lille by på Sydsjælland og huser ca. 1.800 indbyggere. Byen er flot placeret helt ud til havet og har en stor aktiv havn. Havnen har altid spillet en stor rolle i byen gennem hele dens historie. Der ligger et enkelt autoværksted lidt uden for byen.

Autoværksted Kettinge – Postnumre: 4892. Kettinge er en lille by, som er beliggende på det sydøstlige Lolland. Der bor bare 500 mennesker i byen, som hører under Guldborgsund Kommune. Det er næsten nødvendigt at have en bil for at komme rundt i området, og der er desuden et autoværksted i byen.

Autoværksted Kirke Eskilstrup – Postnumre: 4360. Kirke Eskilstrup er en lille Stationsby beliggende på Nordvestsjælland. Byen hører under Holbæk Kommune i Region Sjælland. Ligesom mange andre mindre byer, så har byen sit eget autoværksted, så du nemt og hurtigt kan få lavet din bil.

Autoværksted Kirke Hyllinge – Postnumre: 4070. Kirke Hyllinge er en by på Midtsjælland med ca. 2.000 indbyggere. Byen ligger mellem Ejby og Skibby og hører til Lejre Kommune under Region Sjælland. Der er mindst 2 større autoværksteder i byen, som kan hjælpe dig med din defekte bil.

Autoværksted Kirke Såby – Postnumre: 4060. Kirke Såby er en mindre by på Midtsjælland, hvor der desuden ligger mange andre byen hvis navn starter med Kirke. Så hvis du hører om en by med Kirke først, så er det stor chance for byen ligger på Midtsjælland. Der ligger et autoværksted i byen, hvor du kan få hjælp til din bil.

Autoværksted Klippinge – Postnumre: 4672. Klippinge er en ganske lille stationsby på Sydsjælland. Der bor kun ca. 500 mennesker i byen, som hører under Stevs Kommune i Region Sjælland. Der flere autoværksteder i udkanten af byen og hen i mod Stevns. Du får dermed let repareret din bil.

Autoværksted Korsør – Postnumre: 4220. Korsør er en vigtig by i Danmarks historien, og har bl.a. været med til at give navn til den fiktive by, Korsbæk, i Matador. Korsør ligger ved Storebæltsbroen og mange kører derfor forbi Korsør hver dag. Du får nemt klaret din bil på et af mange autoværksteder i byen.

Autoværksted Køge – Postnumre: 4600. Køge er en by i massiv vækst. Byens placering tæt på København og ud til havet er kæmpe aktiver, som sikrer en stor tilflytning. Ligeledes er der placeret et nyt supersygehus i byen. Der er selvfølgelig flere store autoværksteder i Køge.

Autoværksted Langebæk – Postnumre: 4772. Langebæk er en lille bitte by på Sydsjælland. Der bor faktisk kun 241 indbyggere i byen anno 2017. Byen hører til Vordingborg Kommune og er underlagt Region Sjælland. Der er ingen autoværksteder i byen, så man skal til Stensved eller Næstved, hvis bilen er i stykker.

Autoværksted Lejre – Postnumre: 4320. Lejre er en smukt placeret by, som ligger lige ud til en masse skøn natur og samtidig relativt tæt på København og Roskilde. Byen er derfor meget populær og oplever en solid vækst. Der er flere autoværksteder i byen.

Autoværksted Lille Skensved – Postnumre: 4623. Lille Skensved er en af de mange danske byer, som er kendt for deres sjove navne. Byen her ligger på Østsjælland ca. 7 km. Fra Køge. Der er to autoværksteder i hver sin ende af byen, begge beliggende lidt udenfor selve byen.

Autoværksted Lundby – Postnumre: 4750. Denne lille by i Sydsjælland stammer helt tilbage fra 1200-tallet, og selv om den kun har omkring 800 indbyggere, er den hyggelig at være i. Den har en station, så man kan nå den med tog, men hvis man er i bil og den bryder sammen, er der også et autoværksted.

Autoværksted Maribo – Postnumre: 4930-4942-4945. Maribo er en mellemstor by på Lolland, og kan bryste sig af en flot domkirke, der gør byen til et besøg værd. Maribo stammer fra 1400-tallet, og har mange andre flotte og gamle seværdigheder. Klik på linket for at se, hvilke autoværksteder der er i byen.

Autoværksted Mern – Postnumre: 4735. Denne lille by ligger mellem Præstø og Vordingborg, med lidt over tusind beboere. Hvis man er i byen, kan man vælge at se den flotte store kirke, eller den tidligere stationsbygning. Byens værksteder kan ses ved at klikke på linket.

Autoværksted Munke Bjergby – Postnumre: 4190. Denne lille hyggelige flække befinder sig på Sjælland, i nærheden af Dianalund og Sorø. Man kan nyde byens kirke og tidligere station, og hvis ens bil har brug for reparation, kan man se hvilke muligheder man har, i byen og i omegnen.

Autoværksted Mørkøv – Postnumre: 4440. Stationsbyen Mørkøv er i Holbæk Kommune i det nordvestlige Sjælland. Byens autoværksteder kan ses ved at klikke på linket, og man kan også nyde synet af Frydendal Kirke, som ligger i byen. Oplev den stilfærdige tilstand i byen, før du tager videre på din rejse.

Autoværksted Nakskov – Postnumre: 4900. Den største lollandske by er købstaden Nakskov, som har lidt over 12 tusinde indbyggere. Dens beliggenhed ved Nakskov Fjord har givet den voldsom velstand gennem tiden, og den har mange seværdigheder. Der er også mange værksteder, hvis man har brug for service til sin bil.

Autoværksted Nykøbing F – Postnumre: 4800. Den største by på Falster er købstaden Nykøbing Falster, og den har næsten 17 tusinde beboere. Den har en flot klosterkirke, som er et besøg værd, men det mest prangende er nok Middelaldercenteret. Den har naturligvis mange autoværksteder at vælge imellem.

Autoværksted Nykøbing Sj – Postnumre: 4500. På Odsherred i Nordvestsjælland ligger købstaden Nykøbing Sjælland. Denne gamle by er en berømt ferieby, med dets mange badestrande og feriehuse, og den tiltrækker mange turister, især om sommeren. Den har også mange museer, der med fordel kan besøges. Byens autoværksteder kan ses ved at følge linket.

Autoværksted Nysted – Postnumre: 4880. Byen Nysted liggere på Lolland, imellem de mere berømte byer. Det er en tidligere købstad, og det stadigt bevarede bymiljø fra dengang kan ses. Om sommeren kan man måske også se Danmarks største sælkoloni, tæt på byen. Byen har værksteder, og omegnens byer tager også imod beboere fra Nysted.

Autoværksted Næstved – Postnumre: 4700. Næstved er den femtestørste by på Sjælland, og ligger i den sydlige del. Den stammer fra 1135, og har siden oplevet stor vækst. Man kan opleve Næstved Museum, Skt. Mortens Kirke, og mange andre seværdigheder, blandt andet det populære Gavnø Slot og forlystelsesparken BonBon-Land. Dets mange autoværksteder kan ses via linket.

Autoværksted Nørre Alslev – Postnumre: 4840. Den næststørste by på Falster er et besøg værd. Nørre Alslev er en stationsby med næste 3000 indbyggere, og kan nås med tog. Hvis man er i bil, og den fejler, er der mange autoværksteder der kan fixe køretøjet. Nørre Alslev har en kirke, malet karakteristisk rød, hvilket er normen for kirker i det område.

Autoværksted Nørre Asmindrup – Postnumre: 4572. Denne lille stationsby ligger på Odsherred. Kirken er værd et besøg, da det er den ældste stenkirke i området, og stammer fra omkring 1100. Det berømte bronzealderfuld Solvognen blev også fundet i Trundholm Mose, i nærheden af byen. Byens autoværksteder kan ses via linket.

Autoværksted Nørreballe – Postnumre: 4951. Nørreballe ligger på Lolland, og er en lille, men hyggelig by. Den er vokset sammen med Østofte by, og har derfor dens kirke, Østofte Kirke. Hvis man har brug for et autoværksted i Nørreballe/Østofte til at reparere ens bil, er der flere muligheder.

Autoværksted Præstø – Postnumre: 4720. Denne tidligere købstad ligger i Sydsjælland, imellem Vordingborg og Faxe. Byen ligger ved Præstø fjord, og er stolt af sine flotte bygninger og havnefront. Byens Kirke er et besøg værd, og også torvet, med dets brolagte gader, og autentiske gammeldags bymiljø. Det har også et autoværksted.

Autoværksted Regstrup – Postnumre: 4420. Denne lille by på Nordvestsjælland er en del af Holbæk Kommune, og har lidt over to tusinde indbyggere. Byen er en stationsby, men den har ikke sit eget autoværksted. Til gengæld har mange af omegnens byer værksteder, der tager imod beboere fra Regstrup.

Autoværksted Ringsted – Postnumre: 4100. Ringsted er en af de vigtigere byer på Sjælland, da den er knudepunktet for mange af togruterne. Det har givet den stor vækst, både i befolkning og økonomi, og den har over toogtyve tusinde indbyggere. Byen ligger centralt i Sjælland, og der er mange autoværksteder.

Autoværksted Rude – Postnumre: 4243. Denne lille by ligger i den sydvestlige del af Sjælland, tæt på Bisserup og Skælskør. Byen har kun 270 indbyggere, så det er et hyggeligt sted, væk fra det sædvanlige stress i de større byer. Mange af de omkringliggende byer har autoværksteder.

Autoværksted Ruds Vedby – Postnumre: 4291. Næsten 20 kilometer nord for Slagelse ligger Ruds Vedby, en tidligere landsby. Byen har været til siden middelalderen, hvor dronning Margrete 1. blandt andet opholdt sig der. Byen har ikke sine egne autoværksteder, men mange omkringlæggende værksteder tager imod folk fra byen.

Autoværksted Rødby – Postnumre: 4970. Købstaden Rødby er blandt andet kendt for Lalandia, som åbnede for første gang dér. Byens motto er ”Den inddæmmede købstad”, da en pumpestation siden 1900-tallet, for at forhindre oversvømmelser, tørlagte Rødby Fjord. Havnebyen Rødby Havn har et autoværksted, og det samme har mange omkringlæggende byer.

Autoværksted Rødvig Stevns – Postnumre: 4673. Rødvig Stevns ligger i Østsjælland, og er en lille fiskerby, med en stor havn. Af seværdigheder kan man nævne Stevns Klint, samt Stevnsfortet, der ligger lidt nord for byen. Rødvig Stevns har nogle autoværksteder, der kan ses ved at klikke på linket.

Autoværksted Rønnede – Postnumre: 4683. Rønnede er en lille by beliggende på Sydsjælland, nær motorvejen, en ideel by at køre til, hvis man oplever bilproblemer på køreturen. I Rønnede finder man flere former for autoværksted, hvilket giver mulighed for at vælge.

Autoværksted Rørvig – Postnumre: 4581. Bor man nær havet som det er sig gældende i Rørvig, bør man aflægge en visit hos sit lokale autoværksted. Dette skyldes at saltet fra havet får ens bil og båd til at ruste efter noget tid.

Autoværksted Sakskøbing – Postnumre: 4990. I Sakskøbing på Lolland/Falster finder man et lille udvalg af autoværksteder, der hver især har specialiseret sig i forskellige bilmærker og services. Uanset hvilket autoværksted man vælger får man service, bildele og arbejde af høj kvalitet.

Autoværksted Sandved – Postnumre: 4262. I Sandved mellem Næstved og Fuglebjerg finder man ikke blot et, men to autoværksteder på Langgade. Disse er beliggende centralt i den lille hyggelige by, hvorfor man trygt kan efterlade bilen og gå på opdagelse.

Autoværksted Sjællands Odde – Postnumre: 4583. Befinder man sig på Sjællands Odde, der er beliggende i Nordsjælland, skal man køre en lille vej for at komme til nærmeste autoværksted. Det nærmeste ligger i Højby, hvilket giver en skøn køretur med havudsigt.

Autoværksted Skælskør – Postnumre: 4230 – 4244 – 4245. Skælskør og omegn er perfekt, hvis man ønsker at have noget at vælge imellem når man leder efter et nyt autoværksted. Skælskør og de omkringliggende områder byder på ikke mindre end 6 autoværksteder.

Autoværksted Slagelse – Postnumre: 4200. På Vestsjælland finder man Slagelse, en by der rummer alt hvad bilelskeren kan begære når det kommer til at finde et autoværksted. Hér kan man finde autoværksteder med specifikke services omkring f.eks. pladearbejde eller standard service.

Autoværksted Snertinge – Postnumre: 4460. I Snertinge på Midtsjælland finder man mekkaet for autoværksteder, der har specialiseret sig i tuning af biler. Dette er typisk til yngre bilister, der ønsker en driftssikker, larmende og hurtig bil med et flot lakeret design.

Autoværksted Solrød Strand – Postnumre: 2680. Er man på tur fra nord mod syd på Sjælland og man får problemer med sin bil, kan man med fordel dreje ind i området omkring Solrød Strand, hvor man finder fem autoværksteder.

Autoværksted Sorø – Postnumre: 4180. Man ved aldrig hvornår man får brug for et autoværksted, det kan være mislyde i bilen, problemer med start eller gear og mange andre ting. I Sorø finder man helt sikkert et autoværksted, der kan afhjælpe problemerne.

Autoværksted Stege – Postnumre: 4780. Uanset ens personlige erfaring som bilist kan man komme ud for at ens bil har problemer. Med et årligt tjek hos et af de autoriserede autoværksteder i Stege kan man opdage problemerne før bilen sætter ud.

Autoværksted Stenlille – Postnumre: 4780. På sin tur gennem Sjælland kan det blive nødvendigt at gøre holdt i Stenlille og få besøge det lokale autoværksted. Eksperthjælp kan være nødvendig når man tærsker sig igennem de små landeveje, eller kører af motorvejen.

Autoværksted Stensved – Postnumre: 4773. Inden man krydser Farøbroen, eller efter overfarten, kan det være en god idé at holde ind ved et autoværksted i Stensved, således at man er sikker på, at bilen kan klare rundturen på Falster eller Sjælland.

Autoværksted Stokkemarke – Postnumre: 4952. Bor man i området omkring Stokkemarke på Lolland kan det være nødvendigt at køre til Østofte, Maribo eller Nakskov for at finde et godt autoværksted. Dog er det nødvendigt at få bilen serviceret en gang årligt.

Autoværksted Store Fuglede – Postnumre: 4480. Omkring Store Fuglede, der ligger på det nordvestlige Sjælland har man rige muligheder for at få sin bil serviceret på et lokalt autoværksted. Man skal ikke køre mange kilometer før det bugner med valgmuligheder.

Autoværksted Store Heddinge – Postnumre: 4660. Store Heddinge, der ligger i Stevns kommune har man frit valg på alle hylder når det kommer til at skulle vælge autoværksted. Området er spækket med mekanikere, der kun venter på at kigge ens bil efter.

Autoværksted Store Merløse – Postnumre: 4370. På Midtsjælland finder man et autoværksted, hvor kvalitet og god service er i højsædet. Her kan man aflevere sin bil og i løbet af få dage afhente denne, klar til flere timer på landevejene.

Autoværksted Stubbekøbing – Postnumre: 4850. Stubbekøbing kan udover de naturskønne omegne også byde på fantastiske mekanikerteams, der gør det sjovt at køre bilen på autoværksted. Her har man ro i sindet når man afleverer og henter sin bil efter et servicetjek.

Autoværksted Svebølle – Postnumre: 4470. Ønsker man at støtte de lokale bør man vælge Svebølles autoværksted, hvor man med sindet i ro kan efterlade sin bil mens de kyndige mekanikere gennemgår den for fejl og eventuelle mangler. Servicen er i top.

Autoværksted Svinninge – Postnumre: 4520. Svinninge er en lille hyggelig by, der ligger på Midtsjælland. Her finder man en gruppe af autoværksteder, der ikke alene kan fikse ens bil hurtigt, men som også gør det med et smil på læben.

Autoværksted Søllested – Postnumre: 4920. Den lille by Søllested som ligger på Lolland og i Sjælland kommune, er en hyggelig by med lige under 1.500 indbyggere. Der findes et mellemstort udvalg af autoværksteder i byen, som kan hjælpe dig uanset hvilket problem du måtte opleve med din bil.

Autoværksted Tappernøje – Postnumre: 4733. Den sydsjællandske by Tappernøje er sammenlægning af Brøderup og Tappernøje, som voksede sammen i 2010. I byen finder du et bredt udvalg af autoværksteder, som kan hjælpe dig uanset hvilket bilmærke som du er kørende i.

Autoværksted Toreby L – Postnumre: 4891. Toreby L er en lille by på Lolland med omkring 600 indbyggere. I byens museum kan du lære mere om omegnen og dets historie. Har du brug for bilhjælp, er der også flere forskellige autoværksteder, som du kan gøre brug af hvis uheldet skulle være ude.

Autoværksted Tune – Postnumre: 4030. På Østsjælland kan du finde byen Tune, som med sine 5.000 indbyggere, agere som satellitby til hovedstadsområdet. Tune byder på mange lokale autoværksteder, som kan hjælpe dig uanset hvilken bil du har og hvad dit problem måtte være.

Autoværksted Tureby – Postnumre: 4682. Tureby er en af de oprindelige stationsbyer fra den gamle Sydbane. I dag er stationen blevet revet ned og det sjællandske område er nu hjem for flere forskellige små byer. Leder du efter et autoværksted i Tureby, er der mange forskellige muligheder for hjælp.

Autoværksted Tølløse – Postnumre: 4340. Landsbyen Tølløse som i dag er en del af Holbæk kommune, minder om mange af de andre nærtliggende landsbyer. Der er rigtigt mange forskellige autoværksteder i byen og omegn, som kan hjælpe dig hvis du skulle have brug for autohjælp.

Autoværksted Ugerløse – Postnumre: 4350. Den lille by Ugerløse, som ligger på Nordvestsjælland og er en del af Holbæk kommune, har et stort udvalg af autoværksteder som kan hjælpe dig, hvis uheldet er ude. Vi har her samlet et overblik over de mest kompetente autoværksteder i området.

Autoværksted Vemmelev – Postnumre: 4241. Vemmelev er et sogn som ligger på Sjælland i Slagelse kommune. Byen har mange forskellige lokale autoværksteder og hvis du følger overstående link, vil du finde et overblik over alle de aller bedste autoværksteder i lokalområdet.

Autoværksted Viby Sjælland – Postnumre: 4130. Stationsbyen Viby, som ligger på Østsjælland og har lige over 4.500 indbyggere, har en bred vifte af autoværksteder som kan hjælpe dig hvis bilen skulle gå i stå. Der er autoværksteder som kan hjælpe med stort set alle bilmærker og du kan finde de bedste her.

Autoværksted Vig – Postnumre: 4560. På Nordsjælland kan stationsbyen Vig findes. I byen som har lige omkring 1.500 indbyggere og er en del af Region Sjælland, kan du finde mange lokale autoværksteder, som kan hjælpe dig med alverdens problemer med bilen.

Autoværksted Vipperød – Postnumre: 4390. Stationsbyen Vipperød kan findes på Nordvestsjælland i Granløse sogn. I byen kan du finde enkelte autoværksteder, som kan hjælpe dig med alverdens bil problemer. Hvis du følger overstående link, så kan du finde et overblik over de forskellige autoværksteder.

Autoværksted Vordingborg – Postnumre: 4760. I den sydsjællandske by Vordingborg finder du masser af kulturtilbud og underholdning for hele familien. Skulle du være så uheldig at have problemer med bilen, kan du finde mange lokale autoværksteder, som kan hjælpe dig uanset hvilket bilmærke du ejer.

Autoværksted Væggerløse – Postnumre: 4873. På Falster finder du byen Væggerløse med omkring 1.300 indbyggere. Byen har et bredt udvalg af autoværksteder, der kan hjælpe dig hvis du skulle have problemer med kareten. De kyndige autoværksteder kan hjælpe dig med alt fra ophug til skift af dæk.

Autoværksted Øster Ulslev – Postnumre: 4894. Øster Ulslev er en landsby placeret på det sydøstlige Lolland. Den lille by med under 300 indbyggere har flere forskellige autoværksteder og i omegnen kan du finde endnu flere. Vi har samlet et overblik over de bedste værksteder i området.