Endelig skete det. Laust, Alexander, Jonas, Kim og Kim besluttede at gøre din-bil.dk tilgængelig for den danske befolkning. Fra i dag er det blevet nemmere og billigere at have bil. Følg de tips og tricks du finder på denne side, og så kommer du helt sikkert til at få et bedre forhold til din bil og dit autoværksted.

Her på siden kan du læse de mest udførlige beskrivelser af muligheder for at få din bil på autoværksteder i forskellige dele af landet.

Din-bil.dk opdelt på regioner

Du kan  finde autoværksteder i hele Danmark på din-bil.dk, men for at det ikke er komplet umuligt at finde rundt i, så får du oversigter delt op på de danske regioner.

Autoværksteder i Hovedstaden – Danmarks geografisk mindste region, men den region med flest danskere i. Her kan du læse meget mere om muligheden for at få din bil på autoværksted i region Hovedstaden.

Autoværksted på Sjælland – Nu er Sjælland ikke bare hovedstaden, og her kan du finde autoværksteder på resten af Sjælland. Faktisk kan du også finde autoværksteder på andre små øer som Lolland og Falster. Læs mere om autoværksteder på Sjælland her.

Autoværksted Syddanmark – Syddanmark er en fællesbetegnelse for det tidligere Sønderjylland, Fyn og det fynske øhav. Du kan læse om de mange steder, hvor du kan få sendt din bil på autoværksted i Syddanmark her.

Autoværksted Midtjylland – Midtjylland har hovedbyen Århus, og ellers udgør det en rigtig stor del af jylland. Du kan læse meget mere her om muligheden for at få din bil på autoværksted i Midtjylland her.

Autoværksted Nordjylland – Nordjylland er en af Danmarks mindst rige regioner, men til gengæld er der en rigtig masse gode autoværksteder i Nordjylland. Hovedbyen i Nordjylland er Aalborg, men der er så utrolig mange dejlige andre steder i Nordjylland fra den gamle købstad Mariager i syd til Danmarks spids Skagen i nord. Læs med her og find nogle af de rigtig mange gode muligheder for at få din bil på autoværksted i Nordjylland.

Tusind tak fordi du læser med her. Vi håber meget, at du vil  komme til at sparre en masse penge på at være en del af din-bil.dk.

Vi ses snart

Laust, Alexander, Jonas, Kim og Kim